Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Storage Center -hälytys: suojelutilan vianmääritys

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Ohjeet

Storage Center on siirtynyt suojelutilaan (Conservation Mode), koska jäljellä oleva vapaa tila on kriittisen vähissä.   Uusia taltioita ei voi luoda.  Storage Center alkaa poistaa uusintoja nopeasti.    Ryhdy toimiin välittömästi, jotta Storage Center ei siirry hätätilaan. Siinä kaikki IO-kirjoitustoimet Storage Centeriin, kunnes tilaa on saatavilla riittävästi.

Voit poistaa laitteen suojelutilasta vapauttamalla tilaa tai lisäämällä kapasiteettia.  Kun laite on poistettu suojelutilasta, tarkista järjestelmän kapasiteettivaatimukset ja harkitse levytilan lisäämistä.
 
Älä muuta koko järjestelmän RAID-tasoa, jos Storage Center on suojelutilassa. Vaikka saattaa tuntua loogiselta, että RAID-tason muuttaminen lisäämällä asemia vapauttaa tilaa, Storage Center tarvitsee lisää tilaa, jossa tietoja voi säilyttää, ennen kuin ne lomitetaan uudelleen. Jos yrität muuttaa koko järjestelmän RAID-tason 5–6 asemasta 9–10 asemaan, tila loppuu nopeammin.

Tehtävät toimet: 
Voit vapauttaa tilaa tekemällä kunkin vaiheen ja odottamalla muutaman minuutin, ennen kuin arvioit käytettävissä olevan tilan uudelleen.

  1. Tarkista roskakori ja tyhjennä se tarvittaessa.
  2. Etsi ja poista tarpeettomat tilannevedokset.
  3. Poista tarpeettomat taltiot ja tyhjennä roskakori.
  4. Suorita isäntäkoneissa tyhjän tilan palautus, jos se on mahdollista.

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa
Entry Level & Midrange, Compellent (SC, SCv & FS Series), Dell Compellent SC4020, Dell Storage SC8000, Dell Compellent Series 40, Dell Storage SCv2000, Dell Storage SCv2020, Dell Storage SCv2080, Dell Storage SC5020, Dell Storage SC7020 , Dell Storage SC9000, Dell Storage SCv3000, Dell Storage SCv3020 ...
Edellinen julkaisupäivä

10 huhtik. 2021

Versio

3

Artikkelin tyyppi

How To