Dell PowerConnect W -sarjan pikatukiasemien määritystietojen varmuuskopiointi ja palautus

Dell PowerConnect W -sarjan pikatukiasemien määritystietojen varmuuskopiointi ja palautus

Tämä artikkeli sisältää Dell PowerConnect W -sarjan pikatukiasemien määritystietojen varmuuskopiointi- ja palautusohjeet

Sisällysluettelo

1. Nykyisten määritysten tarkasteleminen

2. Määritystietojen varmuuskopiointi

3. Määritysten palauttaminen

1. Nykyisten määritysten tarkasteleminen

Nykyisten määritysasetusten tarkasteleminen:

• Valitse Instant UI -käyttöliittymässä Maintenance / Configuration / Current Configuration (Huolto / Määritykset / Nykyiset määritykset)

• Kirjoita seuraava komento komentoriviliittymän komentokehotteeseen:
    (IAP)# show running-config

2. Määritystietojen varmuuskopiointi

Määritystietojen varmuuskopioiminen:

1. Valitse Maintenance / Configuration (Huolto / Määritykset).

2. Valitse Backup Configuration (Varmuuskopioi määritykset).

3. Vahvista varmuuskopiointi valitsemalla Continue (Jatka).  Pikatukiaseman määritystiedot sisältävä instant.cfg tallennetaan paikalliseen tiedostojärjestelmään.

4. Tällä komennolla voit tallentaa määritystiedoston varmuuskopiot TFTP-palvelimeen käyttämällä IP-osoitetta 10.0.0.1.
    (Instant AP)# copy config tftp 10.0.0.1 filename.cfg

Tämä komento otettiin käyttöön Dell Networking W -sarjan pikatukiaseman versiossa 6.2.1.0-3.3

3. Määritysten palauttaminen

Määritysten palauttaminen:

1. Valitse Maintenance / Configuration (Huolto / Määritykset).

2. Valitse Restore Configuration (Palauta määritykset).  Valitse Browse (Selaa) ja etsi määritystiedosto paikallisesta järjestelmästä.

3. Valitse Restore Now (Palauta heti).

4. Vahvista palautus valitsemalla Restore Configuration (Palauta määritykset).  Määritykset palautetaan ja pikatukiasema käynnistyy uudelleen ja lataa uudet määritykset.

5. Tällä komennolla voit palauttaa määritystiedoston komentorivin kautta TFTP-palvelimesta käyttämällä IP-osoitetta 10.0.0.1:
    (Instant AP)# copy tftp 10.0.0.1 filename.cfg system config

Artikkelin tunnus: HOW10607

Muokattu viimeksi: 21/12/2017 11:04