Dellin asentamien ohjelmistojen Windows 8 -tuki

Sisällysluettelo:

1. Tunnista Dell-tietokoneen ohjelmistot
  2. Ohjelmistot, joita Windows 8 tukee
  3. Ohjelmistot, joita Windows 8 ei tue

Tässä artikkelissa on tietoja Dellin tietokoneissa toimitetuista ohjelmistoista ja niiden Windows 8 -yhteensopivuudesta.

Tunnista Dell-tietokoneen ohjelmistot

Voit tarkistaa Dell-tietokoneeseen asennetut ohjelmistot seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä ja Ohjauspaneeli.
    Ohjauspaneeli avautuu.
  2. Valitse Ohjelmat-kohdassa Poista ohjelman asennus.

Näet hakemiston, joka sisältää kaikki tietokoneeseen asennetut ohjelmistot. Vertaa luetteloa seuraavaan Dellin asentamien ohjelmistojen luetteloon, päivitä kaikki tarvittavat ohjelmistot ja poista kaikki ohjelmistot, joita Windows 8 ei tue.

Ohjelmistot, joita Windows 8 tukee

Tässä taulukossa näkyvät kaikki ohjelmistot, jotka on testattu ja joita Windows 8 tukee. Tarkista ohjelmiston tuettu versio taulukosta ja päivitä ohjelmisto ennen Windows 8 -päivitystä.

Ohjelmisto Tuettu versio Latauspaikka Huomautuksia
Alienware Command Center 2.8 minikannettaviin ja pöytätietokoneisiin (AlienFX/AlienFusion/Thermal Controls/AlienAdrenaline) 2.8 Latausohjeet Ei mitään
STEAM-ohjelma ja Portal-pelin esiasennus 1.0.0.0 lataus Ei mitään
World of Warcraft -esiasennus Toimitusversio Battle.net Sovellus on yhteensopiva
Eve On-line -esiasennus Toimitusversio Eveonline.com Sovellus on yhteensopiva
Alien Autopsy 3.2.1 Latauslinkki Ei mitään
Alien Respawn Toimitusversio lataus Windows 8 -päivityksen jälkeen voi ilmetä yhteensopivuusongelmia seuraavissa 3 tilanteessa:
  • Asiakkaat eivät voi palauttaa järjestelmää paikallisesta Win7 -oletuslevykuvasta
  • Asiakkaat eivät voi palauttaa järjestelmää Win7 Full System Backup -varmuuskopiosta
  • Asiakkaat eivät voi luoda Full System Backup -varmuuskopioita

Ratkaisu: Suosittele käyttäjiä poistamaan AlienRespawn Localin asennus ja asentamaan Dell Backup and Recovery.
Sensible Vision Fast Access 3.0 4.0 Online-päivitys Tarjoa 4.0-versio 3.0-version päivityksenä. Päivitys 4.0 -perusversioon on maksuton. Se sisältää samat ominaisuudet kuin maksullinen ja maksuton versio win7-sovelluksesta, mutta ei sisällä win8-erityisominaisuuksia. Käyttäjät saavat tämän web-latauksen kautta.
Aliensense Facial Recognition 3.0 4.0 Online-päivitys Suosittelemme päivitystä 4.0-versioon 3.0-versiosta sovelluksen päivitystoiminnolla. Päivitys 4.0 -perusversioon on maksuton. Se sisältää samat ominaisuudet kuin Windows 7 -versio, mutta ei sisällä Windows 8 -erityisominaisuuksia.
DigitalPersona Personal Fingerprint 5.2 5.2 Lataa päivitys Ei mitään
DigitalPersona Personal Fingerprint 6.X 6.1.0.279a Lataa päivitys Ei mitään
Dell Webcam Central 1.4 (Latitude-järjestelmät) 1.40.54 Saatavissa ainoastaan palautuslevyltä tai sovelluksen päivitystoiminnon kautta Windows 8 -yhteensopiva - kaikki ominaisuudet ja toiminnot toimivat
Dell Webcam Central 2.0 2.1.17 Dell Download Center Edellyttää uudelleenasennusta päivityksen jälkeen. Sillä korjataan ongelma, jossa MS siirtää tiedostoja Windows 8 -päivityksen aikana.
Creative Live! Central 2.0 2.1.17 Dell Download Center Edellyttää uudelleenasennusta päivityksen jälkeen. Sillä korjataan ongelma, jossa MS siirtää tiedostoja Windows 8 -päivityksen aikana.
Skype 5.8.0.158 Lataa osoitteestaskype.com tai päivitä sovelluksessa Skype etsii uusimman version palvelimista ja kehottaa käyttäjää päivittämään. Voit hakea uusimman version myös valitsemalla Ohje ja Tarkista päivitykset.
Kai Tian Pi Di Toimitusversio Ei mitään
Nong Ji Tong Toimitusversio Ei mitään
Dell SyncUP Powered by Nero Toimitusversio Nero.com Toimii, toimia ei tarvita
Trends e-Magazine reader Toimitusversio Ei mitään
Dell Offers More (kuvake kuluttajille) Työpöydän kuvake - Toimii, toimia ei tarvita
EBay-kuvake ja -suosikki Työpöydän kuvake - Toimii, toimia ei tarvita
Jagex-luokkakuvake Työpöydän kuvake - Toimii, toimia ei tarvita
Cyberlink PowerDVD 9.5 (DVD) 9.5.1.4822 Web-päivitys Cyberlink-ohjelmiston kautta Cyberlink tarjoaa päivityksen nykyisille käyttäjille sovelluksen sisäisessä päivitysilmoituksessa.
Cyberlink PowerDVD 9.5 (Blu-ray) 9.5.1.4822 Web-päivitys Cyberlink-ohjelmiston kautta Cyberlink tarjoaa päivityksen nykyisille käyttäjille sovelluksen sisäisessä päivitysilmoituksessa.
Cyberlink PowerDVD 9.6 (Blu-ray 3D) 9.6.1.5127 Web-päivitys Cyberlink-ohjelmiston kautta Cyberlink tarjoaa päivityksen nykyisille käyttäjille sovelluksen sisäisessä päivitysilmoituksessa.
Cyberlink Remote Media 1.6 - vain Consumer (vain Japani) 1.6.662 Web-päivitys Cyberlink-ohjelmiston kautta Cyberlink tarjoaa päivityksen nykyisille käyttäjille sovelluksen sisäisessä päivitysilmoituksessa.
Microsoft Office Starter 2010 2010 Microsoft-lataus KB2553141 on asennettava ennen päivitystä. Muutoin Office Starteria ei voi enää käyttää.
Microsoft Office Home and Student 2010 2010 Microsoft-lataus Jos käyttäjä ei aktivoi tätä ennen päivitystä, hänen on ladattava kokeiluversio ja annettava avain.
Microsoft Office Home and Business 2010 2010 Microsoft-lataus Jos käyttäjä ei aktivoi tätä ennen päivitystä, hänen on ladattava kokeiluversio ja annettava avain.
Microsoft Office Professional 2010 2010 Microsoft-lataus Jos käyttäjä ei aktivoi tätä ennen päivitystä, hänen on ladattava kokeiluversio ja annettava avain.
Microsoft Office Personal 2010 (japaninkielinen) - 2 vuoden käyttöoikeus 2010 Microsoft-lataus Jos käyttäjä ei aktivoi tätä ennen päivitystä, hänen on ladattava kokeiluversio ja annettava avain.
Kingsoft Office 2010 Trial (vain japaninkielinen) 6.6.0.2494 Dell Download Center Ei erityisohjeita
Kingsoft Office 2010 (Japani ja Intia) 6.6.0.2494 Dell Download Center Ei erityisohjeita
Best Buy Software Installer 3.1 Ei mitään Muutoksia ei tarvita
Walmart Photo -kuvake Ei mitään Ei mitään Muutoksia ei tarvita
McAfee Security Center 10 11.6 Dell Download Center
  • Aktiivisten tilaajien versio päivitetään McAfee Security Center 11.6 -versioon kenttäpäivityksellä
  • Asiakkaiden, joiden tilaus on päättynyt, on uusittava tilauksensa ennen Windows 8 -päivitystä tai
  • Poista asennus ennen päivitystä ja lataa yhteensopiva versio osoitteestawww.mcafee.comasiakkaan tilitiedoilla. Heidän on uusittava tilauksensa.
  • Puhtaan asennuksen tehnyt asiakas voi ladata yhteensopivan version osoitteestawww.mcafee.comasiakkaan tilitiedoilla. Sen voi ladata myös kohteesta Dell Download Center
McAfee Security Center 11 11.6 Dell Download Center
  • Aktiivisten tilaajien versio päivitetään McAfee Security Center 11.6 -versioon kenttäpäivityksellä
  • Asiakkaiden, joiden tilaus on päättynyt, on uusittava tilauksensa ennen Windows 8 -päivitystä tai
  • Poista asennus ennen päivitystä ja lataa yhteensopiva versio osoitteestawww.mcafee.comasiakkaan tilitiedoilla. Heidän on uusittava tilauksensa.
  • Puhtaan asennuksen tehnyt asiakas voi ladata yhteensopivan version osoitteestawww.mcafee.comasiakkaan tilitiedoilla. Sen voi ladata myös kohteesta Dell Download Center
DataSafe Online (DSO) 2.1.19634 Latauslinkki Testattu, toimii Windows 8:ssa. Toimia ei tarvita.
Retail Registration App Toimitusversio Ei mitään, ainoastaan vähittäismyynnin takuun rekisteröintiä varten Testattu, toimii Windows 8:ssa. Toimia ei tarvita.
Dell DataSafe Local Backup Toimitusversio Latauslinkki Windows 8 -päivityksen jälkeen voi ilmetä yhteensopivuusongelmia seuraavissa 3 tilanteessa:
  • Asiakkaat eivät voi palauttaa järjestelmää paikallisesta Win7 -oletuslevykuvasta
  • Asiakkaat eivät voi palauttaa järjestelmää Win7 Full System Backup -varmuuskopiosta
  • Asiakkaat eivät voi luoda Full System Backup -varmuuskopioita

Ratkaisu: Suosittele käyttäjiä poistamaan Dell DataSafe Localin asennus ja asentamaan Dell Backup and Recovery.
Dell DataSafe Local Backup (DSL) Premium (eli Pro) Toimitusversio Latauslinkki Windows 8 -päivityksen jälkeen voi ilmetä yhteensopivuusongelmia seuraavissa 3 tilanteessa:
  • Asiakkaat eivät voi palauttaa järjestelmää paikallisesta Win7 -oletuslevykuvasta
  • Asiakkaat eivät voi palauttaa järjestelmää Win7 Full System Backup -varmuuskopiosta
  • Asiakkaat eivät voi luoda Full System Backup -varmuuskopioita

Ratkaisu: Suosittele käyttäjiä poistamaan Dell DataSafe Localin asennus ja asentamaan Dell Backup and Recovery.
Dell Backup & Recovery Manager (DBRM) 1.3.1 Latauslinkki Windows 8 -yhteensopiva
Dell Support Center 3.2 Latauslinkki Päivitä uuteen versioon 3.2, jota Win 8 tukee
Dell Digital Delivery Client 2.2 Dell Digital Delivery Huomioi, että Dell Digital Delivery Client on erittäin tärkeä, koska sitä tarvitaan Delliltä aiemmin tilattujen ohjelmistojen palauttamiseen ja asentamiseen.
Dell Feature Enhancement Pack (DFEP) 2.2.1
Microsoft Windows 7 Touch Pack 1.0.40517.00 - Muutoksia ei tarvita
SoundBlaster X-FI MB 1.8 - Muutoksia ei tarvita
Premier-värit 1.2 Latauslinkki Muutoksia ei tarvita
Intel 8.0 Manageability and Security Status -sovellus, DAL/IPT-väliohjelmisto ja niihin liittyvät palvelut. Versio 8.0.3.1427 Dell Download Center Win7 SWB 9H6V2. Myyjän versio 8.0.3.1427
Intel 8.1 Manageability and Security Status -sovellus, DAL/IPT-väliohjelmisto ja niihin liittyvät palvelut. Versio 8.1 Dell Download Center 2 tunnettua yhteensopivuusongelmaa:
1. Käyttäjä ei voi tehdä langatonta AMT-toimintoa heti WLAN-kortin vaihdon jälkeen.
Ratkaisu: tarvitaan ylimääräinen uudelleenkäynnistys, jotta langaton AMT-toiminto onnistuu.
2. Windows 8:aan sisältyvä ohjain ei tue langatonta AMT-toimintoa.
Ratkaisu: - käyttäjän on päivitettävä Dell WLAN -ohjain, jotta langaton AMT toimii oikein.
Intel 7.0 Manageability and Security Status -sovellus työasemille Versio 7.1.21.1134 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel 7.0 Manageability and Security Status -sovellus pöytätietokoneille ja kannettaville Versio 7.1.40.1161 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel 6.0 Manageability and Security Status -sovellus Versio 6.2.0.1022 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel Small Business Advantage
Versio 1.0.15.2453
Versio 1.0.15.2453 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel Small Business Advantage
Versio 1.1
Versio 1.1 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel Smart Connect Technology (SCT)
Versio 2.0.1083.0
Versio 2.0.1083.0 Dell Download Center Windows 8 -päivitys ei kopioi tarvittavia ohjaimia ja palveluja Windows 7 -asennuksesta uuteen Windows 8 -asennukseen. Koska SCT käyttää näitä osia, SCT on asennettava uudelleen päivityksen jälkeen.
Intel Smart Connect Technology (SCT)
Versio 3.0
Versio 3.0 Dell Download Center Windows 8 -päivitys ei kopioi tarvittavia ohjaimia ja palveluja Windows 7 -asennuksesta uuteen Windows 8 -asennukseen. Koska SCT käyttää näitä osia, SCT on asennettava uudelleen päivityksen jälkeen.
Intel Rapid Start Technology (RST)
Versio 2.1.0.1002
Versio 2.1.0.1002 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel Rapid Start Technology (RST)
Versio 1.0.0.1021
Versio 1.0.0.1021 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Intel Identity Protection Technology (IPT) Versio 1.2.22.0 Dell Download Center Ei erityistä huomautettavaa
Roxio Starter 12.1.0.49 Dell Download Center Toimii, toimia ei tarvita.
Roxio Creator 1.3.166 SP1; 5.0.0.0 Dell Download Center Toimii, toimia ei tarvita.
Zune (MSSI) Microsoft Signature -versio - Toimii, toimia ei tarvita
Absolute LoJack for Laptops 1.4.3.10 - Asennettu tehtaalla
Absolute LoJack Premium for Laptops (vain USA/Kanada) 1.4.3.10 - Asennettu tehtaalla
Dell Data Protection Access 2.2.00003.009 Dell Download Center Toimii, toimia ei tarvita

Ohjelmistot, joita Windows 8 ei tue

Tässä taulukossa näkyvät ohjelmistot, joista ei ole Windows 8 -yhteensopivaa versiota. Jos käyttämäsi ohjelmisto mainitaan tässä, Dell suosittelee, että poistat sen asennuksen ennen Windows 8 -päivitystä.

Ohjelmiston nimi
Adobe Reader X
Bing-palkki
Blio (Stage Books Tile)
Cozi Family Organizer
CyberLink YouPaint (huomautus: vain kosketusnäytölliset järjestelmät)
Dell Client Manager (DCM)
Dell Client System Update (DCSU)
Dell Data Protection | Authentication
Dell Data Protection | Encryption Client
Dell Control Point (DCP)
Dell Dock
Dell Embassy -suojaus
Dell Music Stage
Dell Photo Stage
Dell Stage
Dell Touch Suite
Dell Video Stage
Dell Welcome Center - TLOB
Math xthinks
Microsoft Security Essentials (MSSI)
Norton Internet Security (NIS 2011)
ODDS Citrix PVS
PlayReady (MSSI)
Stage dock for sparta
Stage Remote
THX TruStudio PC (vain pöytätietokoneet)
Trend Titanium
Trend Worry Free for Business Suite
TrustedID - ID Monitor
TrustedID - ID Safe
TrustedID-kuvake
VRD Citrix XenDesktop
VRD VMWare View
WildTangent Games
Windows Live Essentials 2011 ja Bing-palkki
Xthink Math Journal 2.1
Zinio (Stage Magazine Tile)

Artikkelin tunnus: SLN128893

Muokattu viimeksi: 29/03/2018 03:36