Virheellinen osiotaulukko -virheen korjaaminen järjestelmässä, jossa on SSD (Solid State Drive)

Virheellinen osiotaulukko -virheen korjaaminen järjestelmässä, jossa on SSD (Solid State Drive)

Tämän artikkelin ohjeilla voit ehkä ratkaista virheellisestä osiotaulukosta kertovan virheilmoituksen

Sisällysluettelo:

1. Virheilmoitus virheellisestä osiotaulukosta asennettaessa Windowsia SSD-asemaan
  2. Ratkaisu

Huomautus: Tämä ongelma havaittiin ensin Precision M6700 Mobile Workstation -järjestelmässä. Virhe voi esiintyä muissa järjestelmissä muista syistä, joten tämän artikkelin ohjeet eivät ehkä auta kaikissa tapauksissa.

1. Virheilmoitus virheellisestä osiotaulukosta asennettaessa Windowsia SSD-asemaan

Kun yrität asentaa Windowsia SSD-asemaan (Solid State Drive) joko manuaalisesti tai mukautetun näköistiedoston avulla, näyttöön voi tulla virheilmoitus virheellisestä osiotaulusta.

BIOS-päivitys ratkaisee ongelman, mutta koska järjestelmässä ei ehkä ole toimivaa käyttöjärjestelmää, sinun on käytettävä apuna toista järjestelmää ja USB-käynnistysmuistitikkua.

Tutustu seuraaviin ohjeisiin.

Alkuun

2. Ratkaisu

Jos näyttöön tulee virheilmoitus virheellisestä osiotaulusta, kun yrität asentaa Windowsia SSD-asemaan manuaalisesti tai mukautetun näköistiedoston avulla, sinun on päivitettävä BIOS uusimpaan versioon. Tarvitset käyttöösi toisen järjestelmän ja USB-käynnistysmuistitikun.

Huomautus: katso ohjeet USB-käynnistysmuistitikun luomiseen seuraavasta artikkelista:

Lataa BIOS toimivasta tietokoneesta USB-käynnistysmuistitikulle

1. Liitä USB-käynnistysmuistitikku toisen tietokoneen USB-porttiin.

2. Siirry osoitteeseen www.dell.com/support/home?app=drivers ja lataa uusin järjestelmääsi sopiva BIOS-versio.

3. Valitse BIOS-kohdassa uusin järjestelmääsi varten saatavana oleva versio ja valitse Lataa tiedosto.

4. Valitse lataaminen yksittäisenä tiedostona ja valitse Jatka.

5. Tallenna tiedosto USB-käynnistysmuistitikulle.

6. Irrota USB-käynnistysmuistitikku USB-portista ja liitä se kohdejärjestelmään.

Asenna BIOS järjestelmään USB-käynnistysmuistitikulta

1. Liitä USB-käynnistysmuistitikku järjestelmän USB-porttiin.

2. Käynnistä tietokone (uudelleen).

3. Avaa Boot Device -valikko painamalla käynnistyksen aikana F12-näppäintä. (F12-näppäintä on ehkä painettava useita kertoja ennen kuin Preparing one-time boot menu -ilmoitus tulee näkyviin.)

4. Valitse USB-laitteesi luettelosta nuolinäppäimillä ja paina Enter-näppäintä.

5. Jos BIOS.exe-tiedostoa ei suoriteta automaattisesti, toimi seuraavasti:

• Kirjoita komentokehotteeseen E:\XXXXXXXX.exe (jossa E on USB-käynnistysmuistitikun aseman kirjain ja XXXXXXXX on USB-käynnistysmuistitikulle tallentamasi tiedoston nimi).
       Kirjoita esimerkiksi E:\M6700A08.exe.

6. Suorita tiedosto ja asenna BIOS painamalla Enter-näppäintä.

7. Kun päivitys on valmis, tietokone käynnistyy uudelleen ja voit jatkaa käyttöjärjestelmän asentamista.

Alkuun

hard drive, HDD Source additional information on Hard Drives and Solid State Drives on our support page.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteys tekniseen tukeen.

Ota yhteyttä

Artikkelin tunnus: SLN133635

Muokattu viimeksi: 23/04/2018 17:45