BIOS-päivityksen pakottaminen ilman verkkolaitetta Dell-kannettavissa

BIOS-päivityksen pakottaminen ilman verkkolaitetta Dell-kannettavissa

Tämä artikkeli sisältää tietoja BIOSin päivittämisestä kannettavassa järjestelmässä ilman verkkolaitetta.

BIOS-päivityksen pakottaminen ilman verkkovirtasovitinta

Joskus kannettavan järjestelmän BIOS tarvitsee päivittää, kun verkkolaitetta ei voi määrittää tai se ei ole käytettävissä. Kun yrität päivittää BIOSin Windowsissa, päivitysohjelma havaitsee, onko verkkolaite liitetty. Päivitys ei jatku, ennen kuin verkkolaite liitetään. Jos BIOS tarvitsee päivittää, mutta verkkolaite ei toimi tai sitä ei ole käytettävissä, päivityksen voi pakottaa.

ILMOITUS: Jos akun varausta on jäljellä alle 10 %, voit ehkä pakottaa BIOSin päivittymään DOS-ympäristöstä. Jos prosessin aikana tapahtuu jokin virhe, järjestelmä voi muuttua käyttökelvottomaksi. Niinpä prosessi on suoritettava omalla riskillä. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat tämän artikkelin sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Ohjeet:

1. Lataa tarvittava tai uusin BIOS-päivitystiedosto osoitteesta https://www.dell.com/support/drivers

2. Tallenna se helposti käytettävään paikkaan komentokehotteesta (helpoin paikka on C:-asema tai juurihakemisto)

3. Valitse Käynnistä. Kirjoita Suorita- tai hakukenttään cmd, napsauta hiiren kakkospainikkeella hakutulosten kohtaa cmd.exe ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.

4. Jos käytönvalvontaikkuna avautuu, valitse Kyllä

5. Kirjoita komentokehoteikkunassa C:\Windows\system32>-kehotteeseen cd\ ja paina Enter-näppäintä. Palaat juurihakemistoon.

6. Kirjoita C:\>-kehotteeseen biosflashname.exe /forceit ja paina Enter-näppäintä.

Huomautus: biosflashname on lataamasi BIOS-version nimi, kuten A6540A09.exe, ja sen ja /forceit-komennon välissä on välilyönti.
  7. Kun valitset Käytönvalvonta-kehotteessa Kyllä, päivityksen pitäisi alkaa ilman varoitusta verkkolaitteesta. Viimeistele päivitys käynnistämällä uudelleen kehotettaessa.
Huomautus: lisätietoja BIOS-päivityksestä on tietämyskannan artikkelissa

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteys tekniseen tukeen.

Ota yhteyttä

Artikkelin tunnus: SLN137741

Muokattu viimeksi: 05/10/2018 03:05