• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Miten linkki Dell Diagnostic osio Ubuntu Linux-käyttöjärjestelmän Dell PC

Yhteenveto: Tämä artikkeli vie sinut läpi, miten reconnect Dell Diagnostics Partition Linux Ubuntu Operating Install, jos se ei tullut tehtaalla asennettu kyseisen käyttöjärjestelmän.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Seuraavassa artikkelissa on tietoja Dell-diagnostiikkaohjelman käyttämisestä käynnistyksessä, jos olet asentanut Ubuntu Linuxin Dell-tietokoneeseen.

Sisällysluettelo:

1. Dell-diagnostiikkaohjelman käyttäminen Ubuntu-asennuksen kanssa
  2. Dellin diagnostiikkaosio
  3. GRUB2-valikon kokoonpano

Dell-diagnostiikkaohjelman käyttäminen Ubuntu-asennuksen kanssa

Tämän oppaan avulla voit yhdistää GRUB2-käynnistyslataimen osioon, joka sisältää Dell-diagnostiikkaohjelman. Diagnostiikkaosio on siitä, kun järjestelmä on alun perin määritetty tehtaalla.

Sen avulla voit käynnistää diagnostiikkaan, jos Dell-tietokoneen kanssa ilmenee laitteisto-ongelmia.

Jos havaitset virheitä näistä diagnostiikasta, ota yhteyttä tekniseen tukeen.

Jos olet äskettäin asentanut Dell PC Ubuntu Linux-käyttöjärjestelmä (OS), niin sinun kannattaa lukea ja seurata alla olevaa opasta.

SLN151665_fi__1icon Huomautus:Jos havaitset virheitä näistä diagnostiikasta, ota yhteyttä tekniseen tukeesi.

Takaisin alkuun

Dell-diagnostiikkaosio

1. Oliko järjestelmäsi asennettuna Dell-diagnostiikkaosion kanssa?

1. Ei, se ei toimittanut mitään aluksella diagnostiikkaa. Sitten pelkään, että tämä opas ei tee sinulle mitään hyvää.

2. Kyllä, mutta pyyhit ja alustit koko kiintolevyn. Jälleen, I-KIRJAIN olen peloissaan tokko paikalla on ei olemassa oleva jakaminen jotta kytkeä jotta niin muodoin nyt kuluva johdattaa on ei astuva jotta ajaa te jokin hyvä.

3. Kyllä ja osio on edelleen olemassa. Useimmat uudemmat järjestelmät, kuten pöytäkoneet eivät aluksen tämän osion. Niin muodoin haluta harjoittaa portaat alapuolella jotta panna nyt kuluva jakaminen työskentely jälleen.

Huomautus:Alun perin tapa käynnistää nämä diagnostiikka oli painamalla F12-näppäintä Dellin käynnistyskuvassa. Nyt kuluva aiheuttaa jalkeilla Etu Aikoinaan menu. Voit valita kohdistimen tai nuolinäppäimillä Diagnostiikka-toiminnon ja käynnistää ne painamalla Enter-näppäintä.
    4. Tokko te aari unsure että te had nyt kuluva jakaminen, te kanisteri ruudullinen tokko jakaminen hiljentää olla luona jatkuva nyt kuluva herruus kotona Ubuntu.

sudo mount -t vfat /dev/sda1 /mnt

SLN151665_fi__1icon Huomautus:Näissä esimerkeissä kutsun diagnostiikkaosiota /dev/sda1 ja aseman sijaintia hd0.1.-muodossa. Nimeämiseen yleissopimukset, voit selvittää enemmän yksi Ubuntu artikkeleita.

Takaisin alkuun

GRUB2-määritysvalikko

1. Oletko jo asentanut Ubuntu OS järjestelmään?

1. Kyllä, noudata sitten alla olevaa vaihetta 2.

2. Ei, varmista sitten, että et poista diagnostiikkaosiota, kun valitset poistettavat osiot. Tai joka asentaa, asennuksen aikana ja sitten palata ja poimia tämän oppaan vaiheesta 3.

1. Aikana asettaa, MURKINA ohjelmoida jälkisäädös hankkia ajelu koetin ajaksi jokin toinen bootable jakaminen model after sinun Ankara Ajaa. Koska diagnostiikkaosio on pieni DOS-osio, joka on alustettu FAT:ssä, GRUB ei kuitenkaan poimi sitä. Se on määritettävä manuaalisesti.

2. Sinun on muokattava tiedostoa, joka määrittää mukautetut käynnistysosiot.  /etc/grub.d/40_custom. Sen pitäisi näyttää merkintä, kuten alla oleva kuva.

exec tail -n +3 $0
# This file provides and easy way to add custom menu entries. Simply type the
# menu entries you want to add after this comment. Be careful not to change
# the 'exec tail' line above.

1. Liitä alla olevat rivit tiedoston loppuun.

SLN151665_fi__1icon Huomautus:Varmista, että ylimääräisiä merkkejä ei ole.

menuentry "Dell DOS Diagnostics (on /dev/sda1)" {
insmod chain
insmod fat
set root=(hd0.1)
chainloader +1}

1. Ajantasaistaa MURKINA Menu, kohteleva herruus alapuolella.

sudo update-grub2

1. Kas noin uudestisyntynyt sinun elimistö ja koekäyttää tokko se työntekijä?

Dell DOS Diagnostics olisi pitänyt ilmestyä viimeinen rivi GRUB2 boot menu. Voisit käynnistää sen, ja diagnostiikka pitäisi juosta siitä lähtien.

Aikoinaan määrittää hankkia ajelu alusta loppuun, elimistö pitäisi uudestisyntynyt jotta MURKINA menu.

Takaisin alkuun

Lisätietoja:

SLN151665_fi__1icon Huom:
Ohjelmistotuki on Canonical kautta seuraavat menetelmät:
Dell tarjoaa teknistä tukea:

Takaisin alkuun

Edellinen julkaisupäivä

21 helmik. 2021