Tulostimen oppaiden lataaminen ja tarkasteleminen

Tulostimen oppaat sisältävät runsaasti tietoja siitä, miten voit hyödyntää Dell-tulostinta tehokkaasti.

Voit tarkistaa Dell-tulostimen opasluettelon seuraavasti.

1. Siirry Dellin tuoteopassivulle.
  2. Voit hankkia Dell-tulostimen oppaat kahdella tavalla.
    Huomautus: tämä automaattinen tuotteen tunnistustoiminto ei toimi tulostimissa.

• Anna palvelutunniste tai pikahuoltokoodi.
      Huomautus: tietoja palvelutunnisteen sijainnista on Palvelutunnisteen sijainti Dell-tulostimessa -sivulla.

• Valitse Näytä tuotteet ja
      1. Valitse Tulostimet.
      2. Valitse Mustavalkolasertulostimet, Värilasertulostimet tai Monitoimimustesuihkutulostimet.
      3. Valitse tulostimen malli (tulostimen mallinumero näkyy tulostimen etupuolella).

3. Aloita haluamasi oppaan lataus valitsemalla PDF tai HTML. Jos käyttöoppaita on saatavilla muilla kielillä, voit vaihtaa kielen avattavasta valikosta.
    Huomautus: Useimmat oppaat ovat PDF-muodossa, joka on helpoin tapa tarkastella opasta. Jos PDF-lukuohjelmaa ei ole vielä asennettu, voit ladata PDF-lukuohjelman (Acrobat Reader) maksutta Adobelta. Ulkoinen linkki

Artikkelin tunnus: SLN170993

Muokattu viimeksi: 21/11/2017 14:44