PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7 - KB Article - 364369

PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7 - KB Article - 364369

PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7

Computers using the Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family as the main graphics controller may receive an Incompatible graphics driver error when attempting to play a Blu-Ray movie with PowerDVD DX after upgrading to Windows 7 (Figure 1).

Figure 1: Graphics Driver Compatibility Error in PowerDVD DX

This is due to a Windows 7 native graphics (video) driver issue and installing the Windows Vista graphics drivers will resolve the issue.

Lataa ja asenna video-ohjaimen uusin versio

Lataa ja asenna uusimmat video-ohjaimet seuraavasti:

1. Siirry Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulle napsauttamalla tätä.

2. Valitse

</TR>
    TD>
    Kirjoita huoltotunnus,
    jos haluat hakea ohjaimen huoltotunnuksen avulla. Valitse sitten </TR>
    TD>
    Hae
    -kohta.

Huomautus:
    Jos huoltotunnus ei ole käytettävissä, valitse </TR>
    TD>
    Valitse malli
    , asianmukainen tuotetyyppi ja tuotemalli ja sitten </TR>
    TD>
    Vahvista
    .

3. Valitse tietokoneeseen asennettu käyttöjärjestelmä avattavasta Käyttöjärjestelmä:-valikosta.

4. Valitse haluamasi kieli avattavasta Ohjaimen kieli: -luettelosta, jos oletusarvo ei ole oikea.

5. Valitse avattavasta Luokka:-valikosta Näytönohjain.

6. Siirry lataussivulle valitsemalla Tiedoston nimi -sarakkeesta haluamasi järjestelmän ohjain.

Huomautus:
    Jos käytettävissäsi on verkon Järjestelmätiedot-ohjelman tiedot tai tietokoneen lasku, saat niistä tietoja oikean ohjaimen lataamiseen.

Lue sivulla olevat tiedot, erityisesti Asennusohjeet ja Tärkeät tiedot.

7. Valitse Lataa nyt. Saatat saada varoituksen ja vaihtoehdot Suorita ja Tallenna tiedosto.

8. Valitse Tallenna.

9. Kun Tallenna nimellä -ikkuna avautuu, valitse kansio, johon haluat tallentaa tiedoston, ja napsauta Tallenna-painiketta. Latauksen etenemistä osoittava ikkuna avautuu.

10. Kun lataus on valmis, noudata Asennusoppaassa annettuja ohjeita.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN17725

Muokattu viimeksi: 06/04/2016 10:19