• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

016-XXX-latausvirheiden vianmääritys Dell C3760dn- / C3765dnf -lasertulostimessa

Yhteenveto: Vianmääritys ja 016-XXX asetusvirheiden ratkaiseminen C3760dn / C3765dnf Dell -lasertulostimessa.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Tulostin näyttää virhekoodin 016-XXX.

Syy

Ei tietoja syystä.

Tarkkuus

016-XXX C3760dn / C3765dnf Dell -lasertulostimen asetusvirheet

• 016-920: Langattoman asetuksen virheen aikaerävirhe
  • 016-921: Langattoman asetuksen virheen latausvirhe
  • 016-922: Langattoman asetuksen virheistunnon päällekkäisyysvirhe
  • 016-541 / 016-542 / 016-543: Wi-Fi-varmennevirhe
  1. Sammuta tulostin ja irrota tietoliikennekaapelit (USB tai Ethernet kokoonpanon mukaan).
  2. Käynnistä tulostin ja tarkista, esiintyykö virhe edelleen.
  3. Jos virhe ei ole poistunut, palauta tulostimen oletusasetukset.
    C3760dn:
    -> Paina ohjauspaneelin valikkopainiketta.
    -> Paina alanuolinäppäintä, kunnes Admin Menu (Hallintavalikko) on näkyvissä, ja valitse se.
    -> Paina alanuolinäppäintä, kunnes Maintenance (Huolto) on näkyvissä, ja valitse se.
    -> Paina alanuolinäppäintä, kunnes Reset Defaults (Palauta oletusasetukset) on näkyvissä, ja valitse se.
    -> Tulostimen oletusasetukset palautetaan.
    C3765dnf:
    -> Paina ohjauspaneelin tietopainiketta.
    -> Valitse LCD-kosketusnäytössä Tools (Työkalut) -välilehti.
    -> Valitse LCD-kosketusnäytössä Admin (Hallinta).
    -> Valitse LCD-kosketusnäytössä Maintenance (Huolto).
    -> Valitse LCD-kosketusnäytössä Reset Defaults (Palauta oletusasetukset).
    -> Tulostimen oletusasetukset palautetaan.
  4. Käynnistä tulostin uudelleen ja tarkista, esiintyykö virhe edelleen.
  5. Jos virhe ei ole poistunut, päivitä tulostimen laiteohjelmisto ja tarkista, esiintyykö virhe edelleen.
    Katso artikkeli:
    Dell-lasertulostimen ohjain- ja laiteohjelmistopäivitysten lataaminen
  6. Jos virhe ei ole poistunut, asenna tulostinohjain uudelleen ja tarkista, esiintyykö virhe edelleen.
    Katso artikkeli:
    Dell-lasertulostimen ohjain- ja laiteohjelmistopäivitysten lataaminen
  7. Käynnistä tulostin uudelleen, liitä tietoliikennekaapelit ja tarkista, esiintyykö virhe edelleen.
  8. Istuta tulostimet uudelleen valinnainen langaton sovitin (jos asennettu).
    Katso Dellin käyttöoppaat /käyttöoppaat

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa

Dell C3760dn Color Laser Printer, Dell C3760n Color Laser Printer, Dell C3765dnf Color Laser Printer

Edellinen julkaisupäivä

19 huhtik. 2021