Dell Roxio Creator Starter -asennuksen poisto-opas Dell-tietokoneille

Dell Roxio Creator Starter -asennuksen poisto-opas Dell-tietokoneille

Artikkelin yhteenveto: Tämä artikkeli sisältää tietoja Dell Roxio Creator Starter -ohjelmiston asennuksen poistamisesta Dell-tietokoneesta.

Sisällysluettelo:
  1. Dell Roxio Creator Starterin poistaminen Dell-tietokoneesta
  2. Asennuksen poisto-opas

1.

Dell Roxio Starterin poistaminen Dell-tietokoneesta

Seuraavan oppaan ohjeiden avulla voit poistaa Dell OEM Roxio Creator Starter -sovelluksen Dell-tietokoneesta.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, tutustu seuraavaan artikkeliin.
Jos olet jo poistanut ohjelmiston ja haluat asentaa sen uudelleen, noudata seuraavan oppaan ohjeita.

Alkuun

2.

Asennuksen poisto-opas

Yritä aina poistaa Roxio Creator ensin Windowsin Ohjauspaneelista:
  • Windows 8: avaa <Win + x>-näppäinyhdistelmällä valikko > Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot

• Windows 7 ja Vista: Käynnistä-painike > Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot

• Windows XP: Käynnistä > Ohjauspaneeli > Lisää tai poista sovellus

Kokeile seuraavia ratkaisuja ainoastaan, jos havaitset asennusongelman, kun olet poistanut Creatorin Windowsin poistotoiminnolla.

Käytä Creator 2011 System Cleaneria ainoastaan viimeisenä vaihtoehtona. Se toimii useiden Creator-versioiden kanssa. Lue ohjeet huolellisesti, jotta Creator 2011 System Cleaner toimisi asianmukaisesti.

System Cleanerin käyttäminen

1. Pysäytä mahdolliset Roxion asennus- tai ohjelmaprosessit.

2. Pura Creator 2011 -asennusohjelma.
  1. Jos olet ladannut Creatorin, sinun on purettava installer.exe-tiedosto uuteen kansioon. Sinun on ehkä ladattava ohjelma asennusohjelman purkamista varten - esimerkiksi WinZipin kokeiluversio. Jos .exe-tiedoston purkutoiminto on asennettu ja napsautat .exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella, voit purkaa tiedoston pikavalikon avulla. Pura .exe kiintolevyn uuteen kansioon.

2. Jos asennusohjelma on levyllä, napsauta asennuslevyä hiiren kakkospainikkeella ja avaa se valitsemalla Laajenna. Kopioi kaikki tiedostot sen jälkeen kiintolevyn uuteen kansioon.

3. Lataa ja asenna Creator 2011 System Cleaner seuraavasta linkistä. Pura C2011_CleanSystem.bat-tiedosto lataamisen jälkeen samaan kansioon, johon purit asennusohjelman tiedostot vaiheessa 2. Samassa kansiossa on myös Creator 2011 setup.exe -tiedosto.
4. Aloita prosessi kaksoisnapsauttamalla C2011_CleanSystem.bat-tiedostoa.

Alkuun

Voit kysyä lisätietoja tai antaa meille palautetta ottamalla yhteyttä tekniseen tiimiimme Twitterissä.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN284858

Muokattu viimeksi: 28/03/2014 00:00