Ei ääntä DisplayPort- tai HDMI-videokaapeliliitännän kautta

Järjestelmän äänet eivät kuulu, kun näyttö liitetään DisplayPort- tai HDMI (High Definition Media Interface) -liitäntään.

Ei ääntä DisplayPort- tai HDMI-videokaapeliliitännän kautta

Kun käytetään ääntä tukevaa videokaapelia, kuten DisplayPort- tai HDMI-kaapelia, Windows saattaa vaihtaa oletusarvoiseksi äänilaitteeksi ääntä tukevan kaapelin olettaen, että käytössä on jokin toinen äänilaite. Ongelma saattaa ilmetä, kun kannettava laite palaa lepotilasta, koska järjestelmä havaitsee ääntä tukevan kaapelin ensin.

Äänentoistolaitteen määrityksen muuttaminen Ohjauspaneelista

Siirry äänentoistolaitteiden asetuksiin (Käynnistä > Ohjauspaneeli > Ääni tai siirry Windows 10 -käyttöjärjestelmässä kohtaan Käynnistä > Ohjauspaneeli > Laitteisto ja ääni > Ääni | Äänilaitteiden hallinta) ja vaihda oletusäänilaitteeksi sisäiset kaiuttimet / kuulokkeet.

tai osoitteesta

Voit poistaa käytöstä ulkoisen äänilaitteen, joka aiheuttaa ongelman, jotta ongelma ei toistu.

Lisätietoja ääniongelmien vianmäärityksestä:

Artikkelin tunnus: SLN286116

Muokattu viimeksi: 02/04/2019 00:01