Dell Venue 10 Pro 5056 -tabletin käytön aloittaminen

Dell Venue 10 Pro 5056 -tabletin käytön aloittaminenTämä artikkeli sisältää ohjeet Dell Venue 10 Pro 5056 -tabletin ensimmäistä käyttökertaa varten.


 1. Etsi tabletin mukana toimitettu verkkolaite ja siihen liittyvä USB–USB-C-kaapeli. Liitä verkkolaite pistorasiaan ja USB-C-liitin lähellä Dell Venue 10 Pro 5056 -tabletin vasemman reunan alaosaa olevaan porttiin. Akku on ehkä ladattava ennen tabletin käynnistämistä, koska akku on saattanut purkautua toimituksen aikana.
  HUOMAUTUS: Tablet on vaakasuuntainen, ja web-kamera on yläreunassa. Virtapainike on oikeassa reunassa ylhäällä, ja Windows-painike on lähellä oikeanpuoleisen reunan yläreunaa.

  Käynnistä tablet painamalla virtapainiketta 3-5 sekunnin ajan. Windowsin käynnistäminen kestää muutaman sekunnin.

  HUOMAUTUS: Seuraavat ohjeet koskevat Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää.
 2. Ensimmäinen näyttö on alueen ja kielen määritysnäyttö. Käytettävissä ovat seuraavat avattavat valikot:
  • maa tai alue
  • sovellusten kieli
  • Näppäimistöasettelu
  • aikavyöhyke.

   Kun olet tehnyt kaikki valinnat, valitse Seuraava.
 3. Seuraavassa näytössä näet Microsoft Windowsin käyttöoikeusehdot. Voit lukea täydellisen Windows-käyttöoikeussopimuksen tässä. Kun olet valmis jatkamaan, valitse Hyväksyn.
 4. Seuraavassa näytössä voit määrittää Dell-päivitykset. Kirjoita sähköpostiosoitteesi (sen ei tarvitse olla sama kuin Microsoft-kirjautumisosoitteesi). Voit valita asianmukaiset valintaruudut ja valita, haetaanko Dellin päivitykset automaattisesti ja sallitko, että tabletin palvelutunnistetiedot lähetetään Dellin tukeen.
  Kun olet tehnyt kaikki valinnat, valitse Seuraava. Voit ohittaa vaiheen valitsemalla Ohita.
 5. Seuraavassa näytössä voit mukauttaa tabletin nimen. Laite näkyy verkoissa määrittämälläsi nimellä. Laitteen nimeä käytetään samalla tavalla kuin minkä tahansa Windows 8.1 -kannettavan tai -pöytäkoneen nimeä. Kun olet määrittänyt tietokoneen nimen, valitse Seuraava.
 6. Seuraavassa näytössä muodostetaan verkkoyhteys. Windows näyttää paikallisesti käytettävissä olevien WiFi-verkkojen luettelon. Jos laitteessa on SIM-kortti, tässä näytössä voit muodostaa yhteyden myös laajakaistaverkkoon. Kun olet valinnut verkon, saat kehotteen kirjautua antamalla verkon salasanan. Jos käytettävissäsi on reititin, joka tukee WPS (WiFi Protected Setup) -tekniikkaa, muodosta yhteys WPS-tekniikalla.
 7. Seuraavassa näytössä voit valita, käytetäänkö määritystä helpottavia pika-asetuksia. Voit myös mukauttaa Windows-asetuksia, jos olet kokenut Windows 8- tai 8.1-käyttäjä.
 8. Seuraavassa näytössä voit määrittää Windows-tilin. Jos sinulla on jo Windows-tili, kirjoita sähköpostiosoite ja salasana. Saat kehotteen antaa kyseiseen osoitteeseen lähetetty vahvistuskoodi. Jos sinulla ei ole Windows-tiliä, voit aloittaa tilin määrityksen tässä näytössä.
 9. Seuraavassa näytössä voit määrittää Microsoftin OneDriven pilvipalveluasetukset. Voit tallentaa tietojasi turvallisesti OneDriveen, mikä helpottaa tietojen varmuuskopiointia ja palauttamista. Halutessasi voit ohittaa vaiheen valitsemalla Ohita.
 10. Nyt näytössä pitäisi olla Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän moderni käyttöliittymä. Voit siirtyä perinteiseen työpöytään koskettamalla Työpöytä-ruutua.Artikkelin tunnus: SLN299504

Muokattu viimeksi: 04/01/2016 08:03


Arvostele tämä artikkeli

Tarkka
Hyödyllinen
Helppo hahmottaa
Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kyllä Ei
Lähetä meille palautetta
Kommenteissa ei voi olla seuraavia erikoismerkkejä: <>()\
Pahoittelumme, palautejärjestelmä ei ole nyt käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Kiitos palautteestasi.