Dell XPS 12 9250 -tabletin käytön aloittaminen

Tämä artikkeli sisältää ohjeet Dell XPS 12 9250 -tabletin ensimmäistä käyttökertaa varten.

Etsi tabletin mukana toimitettu verkkolaite ja siihen liittyvä USB–USB-C-kaapeli. Liitä verkkolaite pistorasiaan ja USB-C-liitin tabletin vasemmassa reunassa olevaan porttiin. Akku on ehkä ladattava ennen tabletin käynnistämistä, koska akku on saattanut purkautua toimituksen aikana.
HUOMAUTUS: Tablet on vaakasuuntainen, ja web-kamera on yläreunassa. Virtapainike on oikeassa reunassa ylhäällä, ja Windows-painike on keskellä näytön alapuolella. Lisätietoja porteista ja ominaisuuksista on XPS 12 -mallin pika-aloitusoppaassa XPS 12 -mallin opassivulla.

Käynnistä tablet painamalla virtapainiketta 3-5 sekunnin ajan. Windowsin käynnistäminen kestää muutaman sekunnin.

HUOMAUTUS: kun käynnistät tabletin ensimmäisen kerran, näyttöön tulee useita ikkunoita, joissa esimerkiksi määritetään alue ja kieli sekä luodaan tili tai kirjaudutaan sille.

Artikkelin tunnus: SLN300266

Muokattu viimeksi: 01/12/2015 12:31