Microsoft Office 2016-, 2019- tai 365-ohjelmiston etsiminen ja aktivointi uudessa Dell-järjestelmässä

Microsoft Office 2016-, 2019- tai 365-ohjelmiston etsiminen ja aktivointi uudessa Dell-järjestelmässä

Sisällysluettelo

1. Mistä löydän Microsoft Officen Dell-tietokoneestani?
  2. Miten Microsoft Office aktivoidaan?
  3. Microsoft-tilivaatimus Officen uudemmille versioille
  4. Officen aktivoinnin lisähuomautukset
  5. Officen aktivoinnin vianmääritys
  6. Microsoft Office -ohjelmiston usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)
  7. Lisäresurssit

Mistä löydän Microsoft Officen Dell-tietokoneestani?

Microsoft Office -sovellukset ovat Käynnistä-valikon M-alaotsikon kohdassa. Voit lisätä minkä tahansa Office-sovelluksen ruuduksi Käynnistä-valikkoon napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Kiinnitä aloitusnäyttöön.

Miten Microsoft Office aktivoidaan?

Video - Office 2016 -aktivointi (Dellin virallinen tekninen tuki) (englanninkielinen)

Voit aktivoida Dell-tietokoneeseen esiasennetun Office 2016-/2019-/365-sovelluksen seuraavasti:

Huomautus: Aktivointi voi kestää useita minuutteja Internet-yhteyden laadun mukaan. Voit nopeuttaa aktivointia sulkemalla kaikki avoimet Office-sovellukset (kuten Wordin ja PowerPointin).
Huomautus: ÄLÄ valitse tässä kohdassa Aktivoi tuote.
  1. Valitse Käynnistä-valikosta Office-sovelluksen kuvake (kuten Word tai Excel).

2. Näyttöön tulee ilmoitus, että Office sisältyy tietokoneeseen. Aloita aktivointi valitsemalla Aktivoi.

3. Jos et ole kirjautuneena Microsoft-tilillesi, näet kehotteen jatkaa kirjautumalla Microsoft-tilillesi. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, voit luoda sen napsauttamalla linkkiä. Lisätietoja Microsoft-tileistä ja Officesta on seuraavassa osassa: Microsoft-tilivaatimus Officen uudemmille versioille.
    • Jos olet kirjautuneena Microsoft-tilillesi, siirry vaiheeseen 4.

4. Rekisteröi Office näkyvälle tilille valitsemalla tilin vahvistuskehotteessa Jatka, tai vaihda tiliä valitsemalla Muuta.

5. Valitse maa- ja kieliasetus ja valitse Seuraava.

6. Jos Microsoft-tiliin liittyy useita Office-tuotetunnuksia, ne näkyvät tuotteen valintaikkunassa. Valitse ylin tuotetunnus ja aktivoi Office valitsemalla Jatka.

7. Aloita Office-päivitysten lataus valitsemalla Hyväksy.

8. Valitse Wordissa Tiedosto ja Tili ja etsi Tuotetiedot-kohdasta Office-päivitykset. Valitse Päivitysvaihtoehdot ja Päivitä nyt.

9. Ohjelma tarkistaa lisäpäivitykset. Kun se on valmis, valitse Tiedosto ja Tili ja varmista Tuotetiedot-kohdasta, että tuotteen aktivointi onnistui.

Microsoft-tilivaatimus Officen uudemmille versioille

Joulukuusta 2016 alkaen Dell-tietokoneen mukana ostettujen Microsoft Office -tuotteiden (Office 2016, 2019 ja 365) aktivointiin ei enää tarvita Office-tuotetunnusta. Office-tuote on sen sijaan aktivoitava Microsoft-tilin kautta. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, sinut ohjataan luomaan tili, kun jokin Office-sovellus avataan ensimmäisen kerran.

Huomautus: tämä vaatimus ei koske Japanissa myytyjä järjestelmiä eikä järjestelmiä, joiden mukana on myyty Windows 10 -varhennus Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Lisätietoja on artikkelissa Office 2016 or Office 365 Activation process Windows 7 (englanninkielinen).

Huomautus: Get Office -sovellus (Microsoft Officeen kuulumaton sovellus) sisältää joskus aktivointipainikkeen, jolla järjestelmään sisältyvän Office-ohjelmiston voi lunastaa.

Huomautus: Microsoft Office 2016 on esiasennettuna Dell-tietokoneissa sovelluksena. Tämä poikkeaa aiemmista Office-sukupolvista, jotka asennettiin levyltä. Lisätietoja on artikkelissa Microsoft Office 2016 asennetaan nyt oletusarvoisesti Microsoft Store -sovelluksena (englanninkielinen)

Officen aktivoinnin lisähuomautukset

Microsoft-tilin luonnin rajoitukset

Varmista ennen Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -tuotteen aktivointia, että käytettävissä on ulkoinen Internet-yhteys (ei toimialueen tai palomuurin kautta) ja että Windows on aktivoitu. Jos Windowsia ei ole aktivoitu, odota että Microsoft Update -prosessi valmistuu, ja tarkista Windowsin aktivoinnin tila uudelleen.

Microsoft Store -sovelluksen datatäyttö

Joulukuun 2017 Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -esiasennuksen / kokeiluversion päivityksen 16.4-version myötä saatat havaita datatäyttöä (uuden Microsoft Store / Appex -pakettiympäristön ohella). Sen huomaa Windowsin Käynnistä-valikon sovellusruuduissa olevista alanuolen näköisistä latauskuvakkeista.

Jos yrität liittää Microsoft-tilin ja aktivoida Microsoft Office -tuotteen oston heti Windowsin ensimmäisen käynnistämisen jälkeen, eikä datatäyttö ole vielä valmis, näyttöön tulee latauksen edistymispalkki, kun yrität avata Office-sovelluksia. Tämä voi kestää enintään 15 minuuttia. Kun datatäyttö on valmis, Office-sovellus avautuu normaalisti ja voit jatkaa Officen lunastusta, liittämistä ja aktivointia.

Yritä aktivoida Office vasta hyvän aikaa sen jälkeen, kun Windows on käynnistynyt, jotta datatäyttö ei aiheuta viiveitä ja voit jatkaa Officen aktivointia edellä kuvatulla tavalla.

Officen aktivoinnin vianmääritys

Office 2016 / 2019 / 365 ei liity tähän tiliin

Jos saat aktivoinnin aikana virheilmoituksen, että Office ei liity Microsoft-tiliisi, tee Microsoftin aktivoinnin vianmääritys seuraavasti:

1. Siirry Microsoftin tukiartikkeliin Ei käyttöoikeutta -virheet ja aktivointivirheet Officessa.
  2. Siirry vaiheeseen 4: Aktivoinnin vianmääritys.
    • Jos olet Office 365 -käyttäjä, seuraa kohtaa Office 365:n tuki- ja palautusavustajan käyttäminen.
    • Jos olet Office 2019- tai 2016-käyttäjä, seuraa kohtaa Aktivoinnin vianmääritysohjelman käyttäminen.
  3. Kun asianmukainen työkalu on tehnyt vianmäärityksen, sulje se ja yritä aktivointia uudelleen. Jos ongelma jatkuu edelleen, sinun tarvitsee ehkä ottaa yhteys Microsoftin tukeen Office-tuotteen aktivointia varten.

Puhelinaktivointia ei enää tueta -virhe (Office 2016)

Jos saat virheilmoituksen, että puhelinaktivointia ei tueta, soita aluekohtaisen tuen puhelinnumeroon.

Huomautus: Office 2019 ei tue puhelinaktivointia, vaan ainoastaan verkkoaktivointia.

Tänne ei voi rekisteröityä työpaikan tai koulun sähköpostiosoitteella -virhe

Jos sähköpostiosoitteesi toimialue (@-merkin jälkeinen osa) on määritetty Azure AD:ssä, kyseistä sähköpostiosoitetta ei voi käyttää Officen aktivointiin. Useimmat Azure AD -sähköpostitoimialueet kuuluvat kouluille tai yrityksille. Jos näet seuraavan virheilmoituksen, kokeile käyttää Microsoft-tilin luontiin henkilökohtaista sähköpostitiliä (esimerkiksi Gmail tai Yahoo).

Microsoftin blogikirjoituksessa #AzureAD- ja Microsoft-tilin päällekkäisyyden korjaaminen (englanninkielinen) on tietoja Azure AD- ja Microsoft-tilien päällekkäisyydestä ja mahdollisista korjauksista

Microsoft Office -ohjelmiston usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)

Voinko uudelleenasentaa Windowsin uuteen Dell-järjestelmään heti ja aktivoida Microsoft Officen myöhemmin?

Et, järjestelmään sisältyvä Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -käyttöoikeus on lunastettava ja aktivoitava ennen Windowsin uudelleenasennusta järjestelmään. Jos Officea ei aktivoida ennen Windowsin uudelleenasennusta, oikeutus Officeen katoaa eikä Microsoft Officea voi aktivoida.

Voiko Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -pakettikäyttöoikeuksia aktivoida suljetussa verkossa?

Ei. Käyttöönotto suljetussa verkossa / ilman verkkoyhteyttä edellyttää Open License -käyttöoikeutta, ja aktivointi on tehtävä KMS (Key Management Service) -palvelun kautta. Keskustele Dellin myyntitiimin kanssa organisaatiolle parhaista käyttöoikeusvaihtoehdoista.

Tilasin useita järjestelmiä, joissa on Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 esiasennettuna. Voinko aktivoida kaikki käyttöoikeudet kerralla?

Et. Tietokoneista on muodostettava yhteys Microsoftiin ja käyttöoikeudet on aktivoitava yksi kerrallaan joko Internetin kautta tai puhelimitse. Prosessia ei voi ohittaa eikä automatisoida.

Voinko aktivoida Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -pakettikäyttöoikeuden ilman Microsoft-tiliä?

Et. Microsoft edellyttää aktivointiin Microsoft-tiliä ja aktiivista Internet-yhteyttä.

Minulla on yli 25 uutta järjestelmää, joissa on Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 esiasennettuna. Miten voin seurata käyttöoikeuksia luomatta useita Microsoft-tilejä?

Microsoft-tileille voi rekisteröidä enintään 25 käyttöoikeutta per tili http://kb.dell.com/library/KB/DELL_ORGANIZATIONAL_GROUPS/DELL_GLOBAL/iC_External_Link_BD_v1.jpg.

Voinko saada Delliltä luettelon kaikista tilaamistani Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -käyttöoikeustunnuksista?

Et. Kaikkien Microsoft Office 2016 / 2019 / 365 -käyttöoikeuksiesi tiedot ovat Microsoft-tililläsi. Suojaussyistä Microsoft-tililläsi näkyy ainoastaan kustakin tiliisi liittyvästä tuotetunnuksesta ainoastaan viimeiset 5 numeroa.

Voinko tarkastella tuotetunnustani verkossa?

Microsoftin artikkelissa on lisätietoja tuotetunnuksen tarkastelemisesta verkossa http://kb.dell.com/library/KB/DELL_ORGANIZATIONAL_GROUPS/DELL_GLOBAL/iC_External_Link_BD_v1.jpg. Voit tarkastella tuotetunnustasi verkossa, mutta se ei vastaa tuotetunnusta, joka näkyy Microsoft-tilisi My Office Account (Oma Office-tili) -kohdassa.

Lisäresurssit

Artikkelin tunnus: SLN304490

Muokattu viimeksi: 14/05/2019 12:26