Dell PowerEdge -palvelimen ohjaimen tai laiteohjelmiston päivittäminen käyttöjärjestelmässä

Dell PowerEdge -palvelimen ohjaimen tai laiteohjelmiston päivittäminen käyttöjärjestelmässä

Tässä artikkelissa on tietoja ohjaimen tai laiteohjelmiston säännöllisestä päivittämisestä suoraan käyttöjärjestelmässä

Huomautus: tämä artikkeli on osa palvelinten opetusohjelmien päivitystä koskevaa kokonaisuutta, joka on saatavilla täällä.

Huomautus: säännöllisiä päivityksiä voi tehdä Windowsissa (exe-tiedostot) ja Linuxissa (bin-tiedostot). Jos käyttöjärjestelmää ei tueta, lataa Support Live Image ja asenna tiedosto suoraan live image -kuvasta. Tarkista tukityökalu edeltä.

Yksityiskohtaiset ohjeet:

1. Siirry Dellin tukisivustoon.
  2. Kirjoita palvelutunniste tai valitse malli manuaalisesti.
  3. Avaa Ohjaimet ja ladattavat tiedostot
  4. Valitse asennettu käyttöjärjestelmä.
  5. Etsi ja lataa tarvittava tiedosto (ohjain tai laiteohjelmisto).
  6. Käynnistä tiedosto ja seuraa asennusohjeita.

Tiedosto asennetaan suoraan käyttöjärjestelmästä.

Yksityiskohtainen kuvallinen ohje:

Esimerkki PowerEdge M630 -palvelimen BIOS-päivityksestä:

1. Siirry Dell-sivustoon, valitse malli ja avaa tarvittava tiedosto

2. Lataa tiedosto

3. Suorita tiedosto suoraan käyttöjärjestelmässä.

4. Vahvistus tiedoston asennuksesta tulee näyttöön. Joissakin tapauksissa tarvitaan uudelleenkäynnistys.