Miten luon tukipyynnön verkossa?

Näiden ohjeiden avulla voit luoda tukipyynnön verkossa, kun Dell-tietokoneesi vaatii takuuhuoltoa. Tukihistoriasivulla voit seurata tukipyyntöön liittyviä toimintoja ja olla yhteydessä Delliin.

Yleiskatsaus

Support Request Online -järjestelmän ansiosta takuun piiriin kuuluvia Dell-tietkoneen ongelmia koskevien tukipyyntöjen tekeminen on nyt entistäkin helpompaa. Lähetä tukipyyntö verkossa, ja Dellin edustaja vastaa pyyntöösi yhden arkipäivän kuluessa. Voit myös säästää aikaa suorittamalla Dell-tietokoneen laitteiston vianmäärityksen ja lähettää tulokset Service Request Online -palveluun. Näin Dellin edustajat pystyvät selvittämään ongelman nopeammin. Support Request Onlinen tukihistoriasivulla voit seurata kaikkia tukipyyntöön liittyviä toimintoja ja olla yhteydessä Delliin. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Tukipyynnön luominen verkossa.

Huomautus: Verkossa tehtävät tukipyynnöt koskevat vain valittuja Dell-tuotteita. Jos palvelu ei ole saatavana, ota yhteys Dellin tekniseen tukeen muulla tavalla.

Miten luon tukipyynnön verkossa?

Tukipyynnön luominen verkossa:

1. Siirry Ota yhteyttä tekniseen tukeen -sivulle.

2. Anna sivuston tunnistaa Dell-tuote valitsemalla Tunnista tuote.
    Asenna Dell Detect -sovellus näytön ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dell System Detect.
    Vaihtoehtoisesti voit antaa Dell-tuotteen palvelutunnisteen, pikahuoltokoodin tai sarjanumeron ja valita Lähetä.

3. Valitse yhteydenottotapojen luettelosta sähköposti. (Kuva 1)
    Huomautus: Jos sähköpostivaihtoehtoa ei ole, Support Request Online ei ehkä ole käytettävissä Dell-tietokonettasi varten. Ota yhteys Dellin tekniseen tukeen ja tee tukipyyntö keskustelussa tai puhelimitse.

Käytä sähköpostia Support Request Onlinea varten
    Kuva 1: Support Request Onlinen käyttäminen sähköpostin avulla

4. Valitse tukipyynnön luontisivulla Dell-tietokoneeseen asennettu käyttöjärjestelmä.

5. Valitse ongelman tyypin kohdassa ongelmia aiheuttavat oireet tai komponentit. (Kuva 2)
    Tukipyynnön luominen verkossa
    Kuva 2: Tukipyynnön luominen verkossa

6. Valitse Suorita vianmääritys.
    Asenna Dell System Detect -sovellus ja Dell SupportAssist näytön ohjeiden mukaisesti. Kun ne on asennettu, ne tekevät Dell-tietokoneen laitteiston vianmäärityksen vaiheessa 5 valitsemasi oireen tai komponentin mukaisesti.
    Huomautus: Dell suosittelee vianmäärityksen tekemistä (tarvittaessa). Voit halutessasi ohittaa vianmäärityksen (jos se on käytettävissä), mutta sinun on tehtävä se myöhemmin, jotta voit saada lisätukea.

7. Anna tiedot lomakkeen seuraaviin kenttiin:
    • Ongelman tiedot – kuvaile Dell-tietokoneen ongelmaa lyhyesti.
    • Liite (valinnainen) – voit liittää näyttökuvia ja lokitiedostoja, jotka voivat auttaa teknistä tukea ongelman selvittämisessä.
    • Yhteystiedot – anna ajantasaiset yhteystietosi. Niiden avulla Dellin edustajat pystyvät ottamaan sinuun yhteyttä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lisätietoja on seuraavissa osioissa. Voit myös näyttää tai piilottaa kaikkien osioiden tiedot samalla kertaa asianmukaisilla painikkeilla.

Service Request Online tukee seuraavia liitteiden tiedostomuotoja:
  • PDF
  • Microsoft Excel -laskentataulukko
  • Microsoft Word -asiakirja
  • BMP
  • JPEG
  • TIFF
  • RAW
  • GIF
  • PNG
  • ZIP
  • 7z
Liitteet voivat olla kooltaan enintään 15 Mt.
Dell suosittelee vianmäärityksen tekemistä (mahdollisuuksien mukaan). Dellin edustajien on helpompaa selvittää ongelmat nopeasti vianmäärityksen tulosten perusteella, mikä säästää aikaa.
Voit halutessasi ohittaa vianmäärityksen (jos se on käytettävissä), mutta sinun on tehtävä se myöhemmin, jotta voit saada lisätukea.
Näet Dell-tietokoneen tukihistorian seuraavasti:
  1. Siirry Etsi tukipyyntöjä -sivulle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu Dell-tilillesi.
    Voit myös kirjoittaa Dell-tietokoneen palvelutunnuksen ja tukipyynnön tekemiseen käytetyn sähköpostiosoitteen.
    Vaihtoehtoisesti voit tunnistaa Dell-tietokoneesi napsauttamalla Tunnista tuote -painiketta. Asenna Dell System Detect -sovellus näytön ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dell System Detect.
  3. Valitse toisesta avattavasta valikosta suodatus luontipäivän mukaan.
  4. Tukipyynnöt näytetään luontijärjestyksessä.

Artikkelin tunnus: SLN306647

Muokattu viimeksi: 14/05/2019 13:27