• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dell Latitude 3480 -järjestelmäopas

Yhteenveto: Tämä sivu sisältää Dell Latitude 3480 -mallin järjestelmäoppaan, jossa on hyödyllisiä linkkejä.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Ohjeet

Latitude 3480

Pikalinkit

Dell-järjestelmädokumentaation käytön aloittaminen- käyttöoppaat, palvelutunnisteen ja pikahuoltokoodin etsiminen: Dellin Ohjaimet ja ladattavattiedostot -takuun tila ja palvelutiedotOmistusoikeuden siirto ja jälleenmyynnin rekisteröintioppaassailmoitetaan, että järjestelmä on kadonnut tai varastettu

Dell Latitude 3480 -järjestelmäopas: sisältää linkkejä käyttöohjeisiin ja hyödyllisiin tietoihin järjestelmästä

Katso lisätietoja Dell Latitude 3480 -järjestelmän käyttämisestä laajentamalla alla olevia osioita.

Tutustuminen tietokoneeseen:

Linkki järjestelmäoppaaseen on täällä:

Tämä osa sisältää linkkejä, joissa on tietoja liitäntöjen ja porttien sijainneista, sekä tietokoneen kuvia. Lisäksi saat ohjeita tietokoneen käytön aloittamiseen.

Huomio: tutustu seuraaviin turvallisuustietoihin, ennen kuin käsittelet tietokonetta: Turvallisuusvarotoimet sähkölaitteiden käsittelemistä varten
HUOMAUTUS: Kun olet valinnut edellä olevan linkin, voit valita kielen avattavasta painikkeesta.

Kielivalinta

Asennusasetukset:

Tässä osassa käsitellään tietokoneen käyttöjärjestelmän tuettuja uudelleenasennusvaihtoehtoja.

Lisätietoja on alla olevissa välilehdissä.

Microsoft Windows

Saat lisätietoja Windows-käyttöjärjestelmäversioista seuraavasta linkistä:

Ohjaimet:

Tämä osa sisältää tietoja ohjaimista ja niiden asennusjärjestyksestä Dell-tietokoneen
tukemissa Windows-versioissa.

Ohjainten asennusjärjestys:
Niiden ohjainten tunnistaminen, joita ei mainita asennusjärjestyksessä:

Järjestelmän varmuuskopiointi ja palautus

Tässä osassa on tietoja tietokoneen varmuuskopiointi- ja palautusvaihtoehdoista.

Jos et ole erikseen tilannut palautuslevyä, Windows 10 -tietokoneen mukana ei toimiteta USB-muistitikkua tai levyjä palautusta varten. Seuraavasta linkistä saat tietoja palautuslevyjen luomisesta tietokonetta varten, jos tietokoneessa ilmenee katastrofaalinen vika:

Windowsin palautusympäristö (WinRE)

Tehtaalla asennetuissa Windows 10 -tietokoneissa Windowsin palautusympäristön avulla voit palauttaa tietokoneen alkuperäiseen tehdastilaan. Saat lisätietoja seuraavasta linkistä:

Dellin Microsoft Windows -palautustiedosto

Voit myös ladata Dellin tukisivustosta Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän palautustiedoston, joka on mukautettu Dell-tuotettasi varten.

HUOMAUTUS: Palautustiedosto sisältää Windows-version, joka toimitettiin alun perin tietokoneen mukana. Tämä lataus on saatavilla vain tiettyihin tietokoneisiin.

Dell Backup and Recovery (DBAR)

Ennen Windows 10 -käyttöjärjestelmän käyttöä tietokoneissa DBAR on joustava, automaattinen varmuuskopiointi- ja palautussovellus, joka suojaa tärkeimmät sähköiset tiedostosi ja muistosi luotettavasti muutamalla napsautuksella.

Jos et ole erikseen tilannut palautuslevyä, tietokoneen mukana ei toimiteta USB-muistitikkua tai levyjä palautusta varten. DBAR-sovelluksella voit luoda tietokoneelle palautuslevyn, jos tietokoneessa on katastrofaalinen vika.

Lisätietoja on Dell Backup and Recovery -tukisivulla:

Lisätietoja Windows 10 -versioon päivitetyistä tietokoneista on seuraavassa artikkelissa:

Lisää yleisiä tietoja Windowsin palauttamisesta on seuraavassa artikkelissa:

Dell SupportAssist tietokoneille ja tableteille:

SupportAssist, jonka aiempi nimi oli My Dell, tarjoaa tietokoneen päivityksiä, havaitsee ongelmia ja lähettää sinulle laitepohjaisia hälytyksiä, mikä helpottaa ongelmien ratkaisemista ja estämistä entisestään. Tämän sovelluksen avulla saat käyttöösi kaikki PC-tietokoneiden ja tablettien ylläpito-ohjeet, jotka voit arvailla. Saat lisätietoja ja asennusohjeet seuraavasta linkistä:

Diagnostiikka ja virhekoodit:

Tämä osa sisältää linkkejä artikkeleihin, joissa käsitellään diagnostiikkaa, virheilmoituksia, äänimerkkikoodeja ja diagnostiikan merkkivalokoodeja, joiden avulla voidaan selvittää tietokoneen mahdollisia laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmia.

Voit käyttää myös Dellin tukisivun vianmääritystä, jonka vuoksi Dell System Detect ja SupportAssist on asennettava tietokoneeseen. Ne asennetaan, kun valitset vianmäärityksen. Voit siirtyä tähän vianmääritykseen seuraavasta linkistä:

Laitteisto:

Seuraavassa osassa on linkkejä artikkeleihin, joissa on tietoja tietokoneen laitteistosta. Tiedoista voi olla apua, kun selvität ongelmia, joita edellä mainitut vianmääritystyökalut eivät välttämättä tunnista. Lisäksi käytettävissä on yleisiä ohjeartikkeleita, joista voi olla apua, kun esimerkiksi päivität BIOSin tai kiintolevyn.

Verkkolaite ja akku
Ääni
BIOS ja emolevy
Tuuletin- ja ylikuumenemisongelmat
Kiintolevyongelmat
Syöttölaitteiden ongelmat
Muisti
Verkko, Wi-Fi, Bluetooth
Ei POST-testiä, ei virtaa
Optinen asema
Portit, porttitoistimet ja telakointiasemat
Kuvaongelmat

Toinen ohjelmisto, suojaus ja salaus sekä virustorjunta:

Tämä osa kattaa tietokoneen tukemat ohjelmistot. Lisäksi se sisältää linkkejä, joissa on tietoja suojauksesta, salauksesta ja virustorjuksesta.

Lisätietoja on alla olevissa välilehdissä.

Ohjelmistot

Tietokoneessa on valmiiksi asennettuja sovelluksia ja ohjelmistoja.
Elämääsi on helpompaa. Tämä osa sisältää linkkejä, jotka sisältävät tietoja näistä.

Voit avata Dell Download Centerin seuraavasta linkistä:

Voit avata Dellin sovellus- ja ohjelmistosivun seuraavasta linkistä:

Tietokoneen mukana myytävät ohjelmistot:

Tämä osa sisältää tietoja joistakin tietokoneen mukana esiasennetuista ja sen mukana myytävistä ohjelmistoista.

Osa ostoksen yhteydessä myydyistä ohjelmistoista on ladattava, kun olet vastaanottänyt tietokoneen.
Tähän käytetään Dell Digital Delivery -sovellusta. Lisätietoja on seuraavissa linkeissä:

HUOMAUTUS: ProSupport-takuu kattaa seuraavat ohjelmistolinkit.

Suojaus ja salaus

Tämä osa sisältää linkkejä, jotka sisältävät tietoja Dell-tietokoneen suojauksesta ja salauksesta.

Dell Data Protection | Access (DDPA)
Dell Data Protection - Salaus

Virustorjunta

Voit avata Dellin suojaus- ja virustukisivun seuraavasta linkistä:

Tietokoneessa saattaa olla esiasennettuna virustorjuntaohjelma. Saat lisätietoja
seuraavasta linkistä.

Saat lisätietoja viruksista, vakoiluohjelmista ja haittaohjelmista.
Seuraavien linkkien avulla:

Tuote, johon asia vaikuttaa

Dell Latitude 3480/3488

Edellinen julkaisupäivä

10 marrask. 2023

Artikkelin tyyppi

How To