Latitude 12 Rugged Extreme 7212 -tabletti: ePSAn ja diagnostiikkamerkkivalon käyttäminen

Latitude 12 Rugged Extreme 7212 -tabletti: ePSAn ja diagnostiikkamerkkivalon käyttäminen

Yhteenveto: ePSA ja diagnostiikkaosoittimet ovat erilaisia kannettavissa ja tableteissa. Tämä artikkeli sisältää tietoja Latitude 12 Rugged Extreme 7212 -järjestelmästä.

Sisällysluettelo:

1. ePSA-vianmäärityksen suorittaminen
  2. Diagnostiikkamerkkivalojen sijainti ja merkitys

ePSA-vianmäärityksen suorittaminen

Dell ePSA (Enhanced Pre-Boot System Assessment) -diagnostiikka varmistaa kattavilla järjestelmän laitteistotarkistuksilla, että kaikki laitteet ovat toimintakunnossa. Toiminto sisältyy BIOSiin ja toimii käyttöjärjestelmän ulkopuolella.

Seuraavassa artikkelissa on lisätietoja ePSA-diagnostiikasta:

1. Käynnistä Latitude-tabletti

1

1. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta, kunnes BIOS avautuu. Käynnistys on tällöin siinä vaiheessa, että Dell-logo on näkyvissä, mutta käyttöjärjestelmä ei ole vielä käynnistynyt.

2.

1. Käynnistä Latitude-tabletti

1

1. Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta käynnistyksen aikana, kunnes käynnistysvalikko näkyy. Käynnistys on tällöin siinä vaiheessa, että Dell-logo on näkyvissä, mutta käyttöjärjestelmä ei ole vielä käynnistynyt.

2.

1. Siirry äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeella Boot Menu -luettelossa kohtaan Diagnostics ja valitse vaihtoehto painamalla äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta.

2. Järjestelmä käynnistää jatkossa ePSA-apuohjelman automaattisesti.

1. Käynnistä Latitude-tabletti

1

1. Painele F12-näppäintä nopeasti järjestelmän käynnistyessä, kunnes käynnistysvalikko näkyy. Käynnistys on tällöin siinä vaiheessa, että Dell-logo on näkyvissä, mutta käyttöjärjestelmä ei ole vielä käynnistynyt.

2. Siirry kohdistimella Boot Menu -luettelossa kohtaan Diagnostics ja valitse vaihtoehto Enter-näppäimellä.

3. Järjestelmä käynnistää jatkossa ePSA-apuohjelman automaattisesti.

Laitteiston testaaminen ePSAlla

ePSA käynnistää kaikkien havaittujen laitteiden pikatestin automaattisesti ilman käyttäjän toimia. (Tämä ei koske LCD-testiä, joka odottaa käyttäjän vastausta näytössä olevaan kysymykseen.) Jos haluat valita jonkin tietyn osan testattavaksi, voit keskeyttää ESC-näppäimellä pikatestin ja valita perusteellisen testaustilan.

Alkuun

Diagnostiikkamerkkivalojen sijainti ja merkitys

Tässä järjestelmässä diagnostiikkamerkkivalo on virtapainikkeessa. Se ilmaisee virhekoodeja sekä värillä että väläysten määrällä.

Siten merkkivalo käyttää kahden numeron ryhmää kunkin värin kohdalla.

• Ensimmäinen numero vastaa merkkivalon oranssien väläysten määrää. (1–9 väläystä)
  • Toinen numero vastaa merkkivalon valkoisten väläysten määrää. (1–9 väläystä)
Merkkivalon koodi Vian kuvaus Ehdotetut toimet
2, 1 Suoritin
2, 2 Emolevy: BIOS-, ROM-virhe
  • Kokeile päivittää BIOS uusimpaan versioon.
  • Ota yhteystekniseen tukeenjos ongelma jatkuu
2, 3 Ei muistia
2, 4 Muistivirhe
2, 6 Emolevy: piirisarja
2, 7 LCD
3, 3 BIOS-palautuksen näköistiedostoa ei löydy
3, 4 BIOS-palautuksen näköistiedosto ei kelpaa

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN307536

Muokattu viimeksi: 31/10/2019 17:50