Dell XPS 10 -tablet-tietokoneen siirtonopeus saattaa heiketä, kun Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyttä käytetään samanaikaisesti

Dell XPS 10 -tablet-tietokoneen siirtonopeus saattaa heiketä, kun Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyttä käytetään samanaikaisesti


Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään tietojen käsittelyä, kun Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyttä käytetään samanaikaisesti Dell XPS 10 -tablet-tietokoneessa.


Ongelma:
Dell XPS 10 -tablet-laitteiden omistajat saattavat huomata, että langattoman yhteyden siirtonopeus heikkenee, kun Bluetooth ja WIFI ovat käytössä samanaikaisesti.

Käsittely:
Engadget-sivustossa on ilmoitettu virheellisesti, että Dell XPS 10 ei tue samanaikaista Bluetooth- ja WIFI-tiedonsiirtoa. Vaikka Dell XPS 10 -tablet-tietokone käyttää samaa antennia WiFi- ja Bluetooth-yhteyksiin, se pystyy silti siirtämään molempia signaaleja siten, että yhteys vaikuttaa samanaikaiselta. Tämän mahdollistaa Qualcommin sopeutuva siirtotekniikka (esimerkiksi aikaviipaleet), joka käsittelee signaaleja siten, että niitä voidaan käyttää samanaikaisesti.

Ratkaisu:
Vaikka Bluetooth ja WIFI toimivat samanaikaisesti, jotkut käyttäjät saattavat havaita siirtonopeuden heikkenevän, kun molempia käytetään samanaikaisesti. Tämä on tunnettu ongelma, joka korjataan Microsoft Updaten kautta tulevaisuudessa. 


Artikkelin tunnus: SLN129253

Muokattu viimeksi: 05/03/2013 00:00


Arvostele tämä artikkeli

Tarkka
Hyödyllinen
Helppo hahmottaa
Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kyllä Ei
Lähetä meille palautetta
Kommenteissa ei voi olla seuraavia erikoismerkkejä: <>()\
Pahoittelumme, palautejärjestelmä ei ole nyt käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Kiitos palautteestasi.