Dell XPS 10 -tabletin tukemat tiedostomuodot

Artikkelin yhteenveto: Tämä artikkeli sisältää tietoja Dell XPS 10 -tabletin tukemista tiedostotyypeistä Windows RT:ssä.

Ongelma:
Dell XPS 10 -tabletin käyttäjät eivät välttämättä tiedä, mitä ääni- ja videotiedostoja tabletin käyttöjärjestelmä tukee.

Käsittely:
Windows RT ei tue samojen ääni- ja videotiedostojen toistoa kuin Windows 8, mutta se tukee luonnostaan monia suosituimmista tiedostomuodoista.

Mediatiedoston tyyppi  Tiedosto ja suoratoisto
Muodot
Koodekit tai
osat

Tuettu koodekki
Windows RT:ssä

Laitteistokiihdytys käytössä
Windows 8 -sertifioidut tietokoneet
 Video MPEG-4** H.264** Kyllä Kyllä
  ASF** H.263 Kyllä Laitteistoriippuvainen
  MPEG-2 PS Motion JPEG  Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  MPEG-2 TS MPEG-1*  Ei  Kyllä
  3GPP  MPEG-2*  Ei  Kyllä
  3GPP2 MPEG-4 (Part 2)  Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  AVI VC-1**  Kyllä Kyllä
    WMV 7, 8, 9  Kyllä  Kyllä
    DV Ei  Ei
    Raw (NV12, YUY2, RGB32)  Ei
 Ääni MPEG-4**  AAC Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  MP3** HE-ACC**  Kyllä Laitteistoriippuvainen
  ASF** Dolby Digital (ei levy)  Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  AAC LATM Dolby Digital Plus (ei levy) Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  AAC LOAS MP3**  Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  ADTS WMA** Standard, Pro,
Lossless
Kyllä  Laitteistoriippuvainen
  WAV MPEG Layer I, Layer II  Kyllä  Laitteistoriippuvainen
    MPEG-2 Kyllä  Laitteistoriippuvainen
    ULAW Kyllä  Laitteistoriippuvainen
    PCM Kyllä  Laitteistoriippuvainen
    ADPCM Kyllä  Laitteistoriippuvainen

* Tarvitaan Windows 8 Media Center Pack tai Windows 8 Pro Pack
** Suositellaan käytettäväksi Windowsin uudessa käyttöliittymässä

Lisätietoja mediatiedostojen tuesta ja Windows 8/RT -käyttöjärjestelmästä on TÄÄLLÄ.

Ratkaisu:
Ääni- tai videotiedostojen toistaminen ei edellytä laite- eikä ohjelmistopäivityksiä. Käytä vain Windows RT:n tukemia mediatiedostoja. Jotkin kolmannen osapuolen valmistajat (kuten Videolan) saattavat tarjota tulevaisuudessa Microsoft-kaupan kautta sovelluksia, jotka tukevat muita mediatiedostotyyppejä.

Artikkelin tunnus: SLN129299

Muokattu viimeksi: 19/03/2013 00:00