Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Tämä artikkeli sisältää tietoja Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator -sovelluksen lataamisesta ja asentamisesta.
  1. Siirry Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator and Eject Key Application -sivulle.

2. Valitse KM713-ohjainsivulla Lataa tiedosto.
    Huomautus: Lataamalla tiedoston hyväksyt Dell Software License Agreement -sopimuksessa määritetyt ehdot.

3. Valitse Save (Tallenna).

4. Huomioi ohjaimen latauspaikka.

5. Valitse Save (Tallenna).

6. Kun tiedosto on latautunut, valitse Open Folder (Avaa kansio).

7. Aloita asennus napsauttamalla tiedostonimeä.

8. Jos Käyttäjätilin valvonta -ikkuna tulee näyttöön, valitse Salli, Suorita tai Kyllä.

9. Valitse Jatka ja asenna ohjain ohjeiden mukaisesti.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN145125

Muokattu viimeksi: 30/11/2015 10:33