Alienware 13 R2, 15 R2 & 17 R3 - LCD-näytön kuva vääristyy pelattaessa

Alienware 13 R2, 15 R2 & 17 R3 - LCD-näytön kuva vääristyy pelattaessa

Alienware 13 R2, 15 R2 ja 17 R3
LCD-näyttö vääristyy pelattaessa

Tämän artikkelin ohjeiden avulla voit ratkaista Alienware 13 R2-, 15 R2- ja 17 R3 -mallien LCD-näytön peleihin liittyviä vääristymä-, viiva- ja välkyntäongelmia sekä sinisen virhenäytön ongelmia.

Tuetut järjestelmät:

Alienware 13 R2   Alienware 15 R2   Alienware 17 R3

Mitä tapahtuu?

Peli saattaa joskus vääristyä tai siinä saattaa ilmetä viiveitä.

Näin voi käydä järjestelmissä, joissa on Windows 8.1 tai Windows 10 ja AMD- tai NVIDIA-näytönohjain

Ratkaisu

1. Lataa ja suorita uusin BIOS ohjainsivultamme

2. Poista Intel HD- ja NVIDIA-grafiikkaohjainten asennus

3. Lataa ja asenna Intel HD -grafiikkaohjain (versio 20.19.15.4390, A07 tai uudempi) ohjainsivultamme

4. Lataa ja asenna uusimmat AMD- tai NVIDIA GeForce -ohjaimet

Alkuun

Etkö löydä etsimääsi?
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Twitter   AlienwareServices   Facebook   Alienware Arena

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN300499

Muokattu viimeksi: 20/07/2018 12:23