AlienRespawn Backup and Recovery, mikä se on ja miten sitä käytetään?

AlienRespawn Backup and Recovery, mikä se on ja miten sitä käytetään?

AlienRespawn Backup and Recovery, mikä se on
ja miten sitä käytetään?
Artikkelin yhteenveto:

Tämä artikkeli sisältää tietoja AlienRespawnista ja siitä, miten voit palauttaa tietokoneen tehdasasetukset sillä.

Huomautus: lisää tämä artikkeli kirjanmerkiksi, koska tietokoneen uudelleenkäynnistystä suositellaan prosessin aikana ongelmien ratkaisemiseksi.

Sisällysluettelo:

1. Mikä AlienRespawn on?

2. AlienRespawn-versiot

3. AlienRespawnin käyttäminen Windows 7:ssä

4. Päivittäminen AlienRespawn Premium -versioon

Koskee seuraavia:

Kaikki syyskuun 2009 jälkeen toimitetut Alienware-järjestelmät

1.

Mikä AlienRespawn on?

AlienRespawn tai Alien Respawn on turvallinen, yksinkertainen ja luotettava varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, joka suojaa järjestelmää (käyttöjärjestelmää, sovelluksia, ohjaimia, asetuksia) ja tietoja (musiikkia, valokuvia, videoita, asiakirjoja ja muita tärkeitä tiedostoja) tietojen menetykseltä.

2.

AlienRespawn-versiot

AlienRespawn on saatavissa Windows 7- ja Windows 8 -järjestelmiin.

Kaikkiin Alienware-järjestelmiin on esiasennettu AlienRespawn Basic -versio tehtaalla, mutta varmuuskopiointivaihtoehtoja voidaan lisätä päivittämällä se Premium-versioon.

Basic- ja Premium-versioiden erot luetellaan tässä.

3.

AlienRespawnin käyttäminen Windows 7:ssä

Näiden 6 oppitunnin avulla opit käyttämään AlienRespawn Basic -version toimintoja:

4.

Miten päivitän AlienRespawn Premium -versioon?

Avaa AlienRespawn ja valitse vasemmasta valikosta UPGRADE NOW! (Päivitä heti) -painike.

Valitse sen jälkeen päivittäminen verkossa tai puhelimitse.

Alienware-tukitiimi

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN85626

Muokattu viimeksi: 21/04/2016 12:45