Streak 7 - probleemoplossing

Inhoudsopgave:

1. De pincode van de SIM-kaart is vergrendeld
  2. Problemen met het systeem
  3. Problemen met berichten
  4. Problemen met internet
  5. Mediaproblemen
  6. Opstarten in Veilige modus

Onderwerp 1: De pincode van de SIM-kaart is vergrendeld

Als u drie keer achter elkaar een onjuiste pincode voor de SIM-kaart invoert, wordt de pincode geblokkeerd en wordt de kaart vergrendeld. Als u de kaart wilt ontgrendelen, moet u contact opnemen met uw serviceprovider, die u informatie kan geven over de procedure voor het invoeren van de PUK-code voor het ontgrendelen van de SIM-kaart.

Terug naar boven

Onderwerp 2: Problemen met het systeem

• De batterij wordt niet opgeladen:
    1. Mogelijk ligt de temperatuur van het apparaat onder 0 graden Celsius of boven 45 graden Celsius. Pas de gebruiksomgeving aan en vermijd extreme temperaturen.

2. Mogelijk is het contact tussen de batterij en de lader niet goed. Controleer alle aansluitingen en stekkers om te controleren of deze correct zijn geplaatst.

3. Mogelijk is de batterij of de batterijlader beschadigd. Neem voor ondersteuning contact op met de Technische Support.

• Het apparaat kan niet worden ingeschakeld: dit kan erop duiden dat de batterij niet is opgeladen. Sluit de batterij aan op een lader.

• Verkorte stand-bytijd: de duur van de stand-bytijd wordt beïnvloed door de ontvangst. Hoe meer signalen het apparaat moet uitzenden bij pogingen om verbinding te maken, des te korter de stand-bytijd is. Ga naar een locatie waarop het netwerk beschikbaar is of schakel het apparaat tijdelijk uit.

Terug naar boven

Onderwerp 3: Problemen met berichten

• Kan geen tekstberichten verzenden of ontvangen:
    • Het apparaat bevindt zich mogelijk in de vliegtuigmodus. Tik op de knop Home en vervolgens op de knop Menu, en tik op Settings (Instellingen) en Wireless & networks (Draadloos en netwerken). Tik op het selectievakje Airplane mode (Vliegtuigmodus) om de optie uit te schakelen.

• De signaalsterkte is mogelijk te zwak. Ga naar een andere locatie waarop betere signaalontvangst bestaat.

• Kan geen e-mail verzenden of ontvangen: mogelijk is de internetverbinding of zijn de e-mailinstellingen onjuist geconfigureerd. Controleer de netwerkverbinding en raadpleeg uw serviceprovider voor e-mail om na te gaan of u de juiste e-mailinstellingen gebruikt.

Terug naar boven

Onderwerp 4: Problemen met internet

• Kan geen verbinding maken met het netwerk:
    • Mogelijk is de SIM-kaart ongeldig. Neem contact op met de serviceprovider.

• Mogelijk bevindt u zich buiten het dekkingsgebied van de service. Raadpleeg uw serviceprovider over het dekkingsgebied van de service.

• Mogelijk wordt uw netwerksignaal verzwakt door uw omgeving. Ga naar een open ruimte of naar een raam als u binnen bent.

• Het apparaat bevindt zich mogelijk in de vliegtuigmodus. Tik op de knop Home en vervolgens op de knop Menu, en tik op Settings (Instellingen) en Wireless & networks (Draadloos en netwerken). Tik op het selectievakje Airplane mode (Vliegtuigmodus) om de optie uit te schakelen.

Terug naar boven

Onderwerp 5: Mediaproblemen

Als Windows Media Player het geluid niet kan afspelen van video die is opgenomen door de Streak 7, kan dit liggen aan een verschil in indelingen. Streak 7 neemt video op in de indeling AMR, maar Windows Media Player biedt geen ondersteuning voor het decoderen van deze audio-indeling. Als u het geluid wilt horen, moet u video's afspelen met een AMR-decoder zoals QuickTime.

Terug naar boven

Onderwerp 6: Opstarten in Veilige modus

Voer het volgende uit om op te starten in Veilige modus:
  1. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld.

2. Houd de Aan/uit- en Sleep/Wake-knop van uw apparaat ingedrukt om het apparaat in te schakelen.

3. Tijdens het opstarten van het besturingssysteem ziet u het witte DELL-logo twee keer verschijnen.
    Als u het DELL-logo de tweede keer ziet, moet u op de knop Menu tikken en deze vasthouden totdat 'Safe Mode' (Veilige modus) onder in het scherm wordt weergegeven.
    U kunt de Veilige modus verlaten door het apparaat uit te schakelen en vervolgens normaal in te schakelen.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN121992

Laatste wijzigingsdatum: 02-09-2013 00:00