Een stylus gebruiken bij Dell Venue tablets

Voor de beste prestaties bij gebruik van een stylus met een Dell Venue tablet, is het belangrijk dat u het juiste type stylus gebruikt en het basisonderhoud van de stylus uitvoert.

Tablet Stylustype
Venue 7 Passief (capacitief)
Venue 8 Passief (capacitief)
Venue 8 Pro Actief
Venue 11 Pro Actief

Opmerking: De stylus die bij eerdere Dell tabletmodellen, zoals de Latitude ST en Latitude 10, zijn geleverd, zijn NIET compatibel met de Venue tablets, die gebruikmaken van een andere digitizer-technologie.

Volg deze nuttige tips voor de beste prestaties met uw stylus en tablet:
  • Zorg dat u een nieuwe batterij in de stylus gebruikt. Een actieve stylus werkt meestal met een AAAA-batterij. Een passieve stylus werkt zonder batterij.
  • Als u onverwacht stylusgedrag bemerkt, probeer dan de batterij te verwijderen en te vervangen. Hierdoor wordt de stylus opnieuw ingesteld.
  • Reinig de punt van de stylus. Vuil of stof dat zich op de punt ophoopt, kan van invloed zijn op de prestaties.
  • Sommige tablets worden geleverd met een Mylar-beschermfolie over het scherm. Verwijder de Mylar-folie voor de beste tabletprestaties.
  • Als de prestaties tegenvallen, controleer dan of er updates beschikbaar zijn voor het Microsoft-besturingssysteem, het BIOS en de drivers of de firmware voor uw tablet. Start uw tablet na het updaten opnieuw op om te zorgen dat alle updates zijn toegepast.

Artikel-id: SLN287170

Laatste wijzigingsdatum: 22-05-2015 11:27