Dell Windows back-up media en herstelopties

Dit artikel geeft informatie over Windows back-upmedia en herstelopties op een Dell-PC.

Inhoudsopgave:

1. Wat is back-up media en waarom zou ik het nodig?
  2. Waar kan ik meer informatie over krijgen?

Opmerking: Houd er rekening meevanaf 08 april 2014, Microsoft heeft gestopt met de ondersteuning van Microsoft Windows XP in al zijn revisies. Dell kan geen media leveren voor elk besturingssysteem dat niet meer wordt ondersteund of verkocht door Microsoft.

1. Wat is back-up en herstelmedia en waarom zou ik het nodig?

Back-up media is iets wat je alleen nodig hebt als je problemen hebt met uw PC.

Het bestaat uit de media voor het besturingssysteem en de Stuurprogramma's die zijn geïnstalleerd op uw Dell-PC.

We raden u altijd aan een offline installatiekopie van uw PC te maken zodra u deze hebt geconfigureerd en in een werkende staat. Dit kan gedaan worden met behulp van de ingebouwde back-up tools in Windows of met behulp van een derde partij dedicated tool.

Maar als je dit nog niet gedaan en hebben niet een fabriek te herstellen beeld op uw PC, dan met het besturingssysteem media en de drivers die kwam geïnstalleerd op uw PC is de enige manier om te herstellen van een slechte fout, zoals een defect besturingssysteem of mislukte harde schijf (HDD).

Terug naar boven

2. Waar kan ik meer informatie over krijgen?

U onze media back- uppagina bezoeken om informatie te krijgen over de Dell Windows Backup-media en herstelopties, afhankelijk van uw versie van het besturingssysteem en het probleem dat u ondervindt.

Nota: om een terugwinnings beeld te downloaden zult u bootable media USB en het de dienst markering van de beïnvloede PC nodig hebben.

Terug naar boven

{BACKUPPORTAL. EN_US}

Artikel-id: SLN298118

Laatste wijzigingsdatum: 06-07-2018 04:48