Reguliere onderdelen van uw Dell desktop of laptop vervangen

Reguliere onderdelen van uw Dell desktop of laptop vervangen

Dit artikel bevat informatie over het vervangen van reguliere onderdelen van Dell desktops en laptops.

Klik hieronder op het type systeem dat het meest overeenkomt met uw computer:

Klik hier voor video's over het vervangen van onderdelen in een desktop met groot chassis Klik hier voor video's over het verwijderen van onderdelen van SFF- (Small Form Factor) en USFF-systemen (Ultra Small Form Factor)
Desktop met groot chassis of Mini Tower-chassis Small en Ultra Small Form Factor desktop Laptop van 14, 15, of 17 inch

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: HOW10220

Laatste wijzigingsdatum: 23-05-2016 19:19