Problemen met de printerspooler oplossen

Dit artikel bevat informatie over het oplossen van problemen met de printerspooler in Windows 7, Windows 8 (8.1) en Windows 10. Raadpleeg de sectie hieronder die overeenkomt met het besturingssysteem dat is geïnstalleerd op uw computer en volg de stappen.

Voor Windows 10:
  1. Typ probleemoplossing in het zoekvak.

2. Tik of klik op Probleemoplossing (Configuratiescherm).

3. Tik of klik onder Hardware en geluiden op Printer gebruiken.

4. Tik of klik op Geavanceerd.

5. Tik of klik op Als administrator uitvoeren (voer bij de aanwijzing uw referenties in of klik op Annuleren als u deze niet weet).

6. Tik of klik op Volgende en volg de instructies.
    Opmerking: Als het probleem aanhoudt, moet u de printerdrivers voor uw printer verwijderen en de nieuwste printerdrivers installeren. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Drivers, software, gebruikershandleidingen en firmware downloaden voor uw Dell printer voor meer informatie over Dell printers. Voor niet-Dell printers raadpleegt u de website van de printerfabrikant.

Voor Windows 8 (8.1):
  1. Houd de Windows-toets Windows-toets ingedrukt en druk vervolgens op de toets q op het toetsenbord.

2. Typ probleemoplossing in het zoekvak.

3. Tik of klik op Probleemoplossing.

4. Tik of klik onder Hardware en geluiden op Printer gebruiken.

5. Tik of klik op Geavanceerd.

6. Tik of klik op Als administrator uitvoeren (voer bij de aanwijzing uw referenties in of klik op Annuleren als u deze niet weet).

7. Tik of klik op Volgende en volg de instructies.
    Opmerking: Als het probleem aanhoudt, moet u de printerdrivers voor uw printer verwijderen en de nieuwste printerdrivers installeren. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Drivers, software, gebruikershandleidingen en firmware downloaden voor uw Dell printer voor meer informatie over Dell printers. Voor niet-Dell printers raadpleegt u de website van de printerfabrikant.

Voor Windows 7:
  1. Klik op Start.

2. Typ probleemoplossing in het zoekvak.

3. Klik op Probleemoplossing (aan het begin van de lijst onder Configuratiescherm).

4. Klik onder Hardware en geluiden op Printer gebruiken.

5. Klik op Advanced (Geavanceerd).

6. Klik op Als administrator uitvoeren (voer bij de aanwijzing uw referenties in of klik op Annuleren als u deze niet kent).

7. Klik op Volgende en volg de instructies.
    Opmerking: Als het probleem aanhoudt, moet u de printerdrivers voor uw printer verwijderen en de nieuwste printerdrivers installeren. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Drivers, software, gebruikershandleidingen en firmware downloaden voor uw Dell printer voor meer informatie over Dell printers. Voor niet-Dell printers raadpleegt u de website van de printerfabrikant.

Meer informatie vindt u in de gebruikershandleiding voor uw modelprinter of op onze printerondersteuningssite voor meer informatie, artikelen en video's oplossen.

Aankoop Toner en andere Dell Laser Printer Supplies (selecteer uw land in de getoonde dropdown)
Dell Recycling

Het is aan te bevelen dat alleen Dell Branded toner, drums, overdrachtsrollen of andere verbruiksartikelen in onze laserprinters worden gebruikt. Dell kan de compatibiliteit of de afdrukkwaliteit van een 3-part consumables niet garanderen.

Artikel-id: SLN129992

Laatste wijzigingsdatum: 17-10-2017 14:51