Microsoft Windows herstellen of opnieuw installeren op een Dell computer

Inhoudsopgave:

1. De fabrieksinstellingen van uw besturingssysteem herstellen
  2. Alternatieve opties voor herstellen en opnieuw installeren
  3. Informatie over oudere besturingssystemen

De fabrieksinstellingen van uw besturingssysteem herstellen

Als u uw besturingssysteem wilt repareren of herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksimage, gaat u naar de pagina Dell Media Backup waar u rechtstreeks vanaf uw Dell computer herstelschijven kunt maken en gebruiken en een Dell fabrieksimage voor uw product kunt downloaden.

Uw besturingssysteem herstellen

Alternatieve opties voor herstellen en opnieuw installeren

Windows 10

Voor een lijst met opties voor het herstellen of opnieuw installeren van Windows 10, leest u het Dell Support-artikel ‘Windows 10 opnieuw instellen of opnieuw installeren op een Dell computer’.

Windows 8.1

Meer informatie over het opnieuw installeren van Windows 8.1 vindt u in het Dell Support-artikel "Upgrade- en installatie-instructies voor Windows 8.1".

Voor het uitvoeren van een systeemherstel in Windows 8.1, raadpleegt u het Dell Support-artikel: "Systeemherstel uitvoeren in Windows 8.1 op uw Dell pc",

Windows 7

In het Dell Knowledge Base-artikel Herstelpunten gebruiken, fabrieksinstellingen herstellen of handmatig Windows 7 op uw Dell pc installeren leest u hoe en wanneer u een systeemherstelpunt moet gebruiken, de fabrieksinstellingen herstelt of handmatig Windows 7 op uw Dell pc installeert.

Informatie over oudere besturingssystemen

Windows Vista

Windows XP wordt niet langer ondersteund voor handmatige installatie of het herstel van de installatie.

Video (alleen in het Engels) - Fabrieksinstellingen herstellen met Dell Backup and Recovery 1.5

Windows XP wordt niet langer ondersteund voor handmatige installatie of het herstel van de installatie.

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN130027

Laatste wijzigingsdatum: 12-02-2018 12:46