Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Problemen met de Dell ST2220T monitor oplossen

Samenvatting: Volg de onderstaande stappen om de problemen met de cursor op de Dell ST2220T-touchscreen monitor op te lossen.

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Symptomen

De cursor op de Dell ST2220T-aanraakscherm kan de volgende problemen ondervinden: de cursor zal niet op uw vinger volgen of de cursor beweegt schokkerig.

Oorzaak

Dell ST2220T-aanraakscherm cursor

Oplossing


De cursor volgt uw vinger niet

  1. 1. Start de computer opnieuw op en schakel de Dell ST2220T-monitor uit en weer in.
  2. Als het probleem hiermee niet wordt opgelost, kalibreert u de monitor. Ga naar Start, Programma's, Configuratiescherm, Hardware & geluid, Tablet PCen kalibreren.
  3. Raak uw vinger of een stylus aan op het scherm aan het midden van het zwarte kruis totdat de cross-verplaatsing wordt verplaatst.
  4. De aanwijzer gaat naar vijftien andere posities in de volgorde van de eerste kalibratie en drie andere posities in de volgorde als de vorige kalibratiegegevens al zijn opgeslagen.
  5. Bewaar de gekalibreerde gegevens om de procedure te voltooien.

De cursor beweegt schokkerig

  1. Zorg ervoor dat niets de optische onderdelen van het touchscreen blokkeert. Er zijn drie sensoren in de bovenste hoeken en de linkerbenedenhoek van het scherm dat onbelemmerde weergaven nodig heeft over het oppervlak van het beeldscherm tot de tegenoverliggende randen van het scherm.
  2. Reinig het oppervlak van het paneel en de randen van het scherm.
  3. Als de bovenstaande stappen niet werken, start u de computer opnieuw op en schakelt u de ST2220T-monitor uit en weer in.

Artikeleigenschappen


Product

Dell ST2220T

Datum laatst gepubliceerd

20 mei 2021

Versie

4

Artikeltype

Solution