.NET Framework 1,1 installeren in Windows 7

Volg de stappen in dit artikel om .NET Framework 1,1 te installeren in Windows 7.

Voor een toepassing is .NET Framework 1,1 in Windows 7 vereist

De Dell-systeem gebruiker kan vertrouwen op een toepassing die wordt uitgevoerd op Microsoft .NET Framework 1,1, die alleen voor Windows XP is ontwikkeld.

De huidige generatie Dell systemen kunnen het besturingssysteem Windows XP niet ondersteunen.

Tijdelijke oplossing

Een tijdelijke oplossing voor de installatie van .NET Framework 1,1 in Windows 7 kan worden geïmplementeerd met behulp van de volgende stappen:

1. Maak een nieuwe map met de naam DotNet in C:\ schijf (voorbeeld: C:\DotNet)
  2. Download het Microsoft .net framework 1,1 Redistributable Package (Dotnetfx. exe)Externe link . Wanneer u het installatiebestand downloadt, gebruikt u de optie Opslaan als en slaat u het bestand op als Dotnetfx. exe.
  3. Download Microsoft .net framework 1,1 Service Pack 1 (NDP 1.1 SP1-kb867460-x86. exe)Externe link . Wanneer u het installatiebestand downloadt, gebruikt u de optie Opslaan als en slaat u het bestand op als dotnetfxsp1. exe.
  4. Verplaats beide installatiebestanden naar dezelfde map (bijv. C:\DotNet).
  5. Typ CMD in het zoekvak van het menu Start, klik met de rechtermuisknop op het item cmd. exe in het menu Start en open een opdrachtprompt als beheerder.
  6. Toegang tot de map waar de twee installatiebestanden voor .NET 1,1 zijn opgeslagen (bijv. C:\DotNet).
  7. Voer de volgende opdrachten afzonderlijk uit. (Hiermee wordt een uniform installatieprogramma voor .NET 1,1 genaamd netfx. msi gemaakt.)
    • dotnetfx. exe/c: "Msiexec. exe/a netfx. msi TARGETDIR = C:\DotNet"
      • Klik opJawanneer u wordt gevraagd om te beantwoorden. wilt u Microsoft .NET Framework 1,1 installeren. Pakket?"
    • dotnetfxsp1. exe/XP: C:\DotNet\netfxsp.msp
    • Msiexec. exe/a c:\DotNet\netfx.msi/p c:\DotNet\netfxsp.msp
  8. Installeer Microsoft .NET Framework 1,1 met slipstreamed/Integrated Service Pack 1 door netfx. msi uit te voeren die in de werkmap is gemaakt.

Referentie

http://Answers.Microsoft.com/en-US/Windows/forum/windows_7-windows_programs/How-to-install-NET-Framework-11-in-Windows-7-64/eb1e6232-e874-432e-ab43-17660e25e43d Externe link

Artikel-id: SLN293924

Laatste wijzigingsdatum: 02-04-2019 15:55