De Vostro 15 (3546) gebruiken en problemen oplossen

Inhoudsopgave:

1. Draadloze netwerken - procedures en problemen oplossen
  2. Dell Windows Support Center
  3. Muis, toetsenbord of touchpad werkt niet goed
  4. De computer reageert niet meer of problemen met trage prestaties oplossen
  5. Microsoft Windows crasht, stopt, start opnieuw op of geeft een blauw scherm weer
  6. Problemen oplossen met een LCD-scherm van een laptop dat zwart, leeg of moeilijk leesbaar is
  7. De draadloze antenne in- en uitschakelen op een Dell computer
  8. Vostro 15 (3546) drivers
  9. De Dell Webcam Central-software downloaden en problemen met de Dell webcam oplossen
  10. Dell PC Diagnostics snelle test en SupportAssist voor pc's en tablets
  11. Specificaties
  12. Poortlocaties
  13. Standaardwaarden voor System Setup (BIOS-scherm Systeeminstellingen) herstellen
  14. Computeronderdeel wordt niet herkend

Dit artikel bevat informatie over het gebruik van de Vostro 15 (3546) en het oplossen van problemen.

1. Draadloze netwerken - procedures en problemen oplossen

Raadpleeg voor informatie over draadloze netwerken en het oplossen van problemen met draadloze netwerken het Dell Networking and Wireless Support Center.

Terug naar boven

2. Dell Windows Support Center

Met deze koppeling gaat u naar het Dell Windows Support Center. Selecteer het besturingssysteem waarbij u hulp nodig hebt.

Terug naar boven

3. Muis, toetsenbord of touchpad werkt niet goed

Raadpleeg de volgende Dell Knowledge Base artikelen voor meer informatie over het gebruik van of problemen met de muis, het toetsenbord of touchpad.

Terug naar boven

4. De computer reageert niet meer

1. Houd de aan/uit-knop ten minste 15 seconden ingedrukt om zeker te zijn dat de computer wordt uitgeschakeld.
  2. Koppel alle externe randapparaten los, inclusief toetsenbord, muis en externe monitor. Tot de randapparaten behoren ook externe storage-apparaten, zoals flash-stations, USB-apparaten, printers, kaarten, enz.
  3. Druk op aan/uit-knop om te zien of de computer wordt ingeschakeld en goed opstart. Zo niet, raadpleeg dan het Dell Knowledge Base-artikel Computer start niet op of blijft hangen in het scherm met het Dell logo.
  4. SupportAssist downloaden en installeren. Ga voor meer informatie over het downloaden en installeren van SupportAssist naar de pagina SupportAssist voor pc's en tablets.
  5. Voer systeemonderhoud op uw computer uit. Raadpleeg voor meer informatie het Dell Knowledge Base-artikel Optimalisatie en onderhoud van Microsoft Windows of Problemen met trage prestaties oplossen.
  6. Sluit de randapparaten één voor één aan en controleer of de computer niet meer reageert.
Terug naar boven

5. Microsoft Windows crasht, stopt, start opnieuw op of geeft een blauw scherm weer

Met deze koppeling gaat u naar het Microsoft Knowledge Base-artikel Microsoft Windows crasht, stopt, start opnieuw op of geeft een blauw scherm weer.

Terug naar boven

6. Problemen oplossen met een LCD-scherm van een laptop dat zwart, leeg of moeilijk leesbaar is

Informatie over het oplossen van problemen met het LCD-scherm van een laptop vindt u in het Dell Knowledge Base-artikel Problemen oplossen met een LCD-scherm van een laptop dat zwart, leeg, of moeilijk leesbaar is.

Terug naar boven

7. De draadloze antenne in- en uitschakelen op een Dell computer

Houd de toets ingedrukt en druk op de toets . Door deze handeling te herhalen wordt de draadloze antenne uitgeschakeld en ingeschakeld.

Meer informatie over het in- en uitschakelen van de draadloze antenne op een Dell computer vindt u in het Dell Knowledge Base-artikel De draadloze antenne in- en uitschakelen op een Dell computer.

Terug naar boven

8. Vostro 15 (3546) drivers

Informatie over de beschikbare drivers vindt u op de Vostro 15 (3546) driverpagina.

Het artikel "Een driver downloaden en installeren" bevat informatie over het downloaden van drivers voor de Vostro 15 (3546) computer.

Terug naar boven

9. De Dell Webcam Central-software downloaden en problemen met de Dell webcam oplossen

Informatie over het oplossen van problemen met uw webcam vindt u in het Dell Knowledge Base-artikel De Dell Webcam Central software downloaden en problemen met de Dell webcam oplossen.

Terug naar boven

10. Dell PC Diagnostics snelle test en SupportAssist voor pc's en tablets

• De snelste en gemakkelijkste manier voor het identificeren en oplossen van de meest voorkomende problemen is gebruik te maken van de PC Dell Diagnostics snelle test. Het probleem wordt dan automatisch verholpen of u wordt door de stappen geleid om het probleem op te lossen.
    Opmerking: Als de diagnose aangeeft dat er een onderdeel defect is, zullen we, afhankelijk van welk onderdeel defect is, de procedure voor een gratis vervangend onderdeel binnen de garantie direct starten.

• SupportAssist, voorheen My Dell, biedt systeemupdates, signaleert problemen en stuurt u voor uw apparaat relevante waarschuwingen, zodat u problemen gemakkelijker dan ooit kunt oplossen en voorkomen. Deze applicatie geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om uw pc's en tablets zonder gissen te kunnen onderhouden. Ga voor meer informatie over het downloaden en installeren van SupportAssist naar de pagina SupportAssist voor pc's en tablets.
  • Als de computer geen verbinding heeft met internet, kunt u de ingebouwde diagnosetest op uw computer uitvoeren; raadpleeg voor meer informatie het Dell Knowledge Base-artikel, ingebouwde Diagnosetest (ePSA) op uw systeem uitvoeren.
Terug naar boven

11. Specificaties

Ga voor meer informatie over de Vostro 15 (3546) specificaties naar de pagina Handleidingen en documentatie voor Vostro 15 (3546) en klik op PDF naast Eigenaarshandleiding.

Terug naar boven

12. Poortlocaties

Ga voor meer informatie over de poortlocaties naar de pagina Handleidingen en documentatie voor uw Vostro 15 (3546) en klik op PDF naast Eigenaarshandleiding.

Terug naar boven

13. Standaardwaarden voor System Setup (BIOS-scherm Systeeminstellingen) herstellen

Optie 1:

1. Start de computer opnieuw op.
  2. Als dit tijdens POST wordt gevraagd, drukt u op de toets om het scherm Systeeminstellingen te openen.
  3. In het scherm System Setup (Systeeminstellingen) drukt u op de toets om naar het menu Exit (Afsluiten) te gaan.
  4. Druk op de toets totdat Restore Defaults (Standaardwaarden herstellen) is gemarkeerd en druk vervolgens op .
  5. Druk op om Yes (Ja) te antwoorden bij Load Optimized Defaults (Optimale standaardwaarden laden) en start de computer opnieuw op.

Optie 2:

1. Start de computer opnieuw op.
  2. Als dit tijdens POST wordt gevraagd, drukt u op de toets om het scherm Systeeminstellingen te openen.
  3. Druk in het scherm System Setup (Systeeminstellingen) op .
  4. Druk op om Yes (Ja) te antwoorden bij Load Optimized Defaults (Optimale standaardwaarden laden) en start de computer opnieuw op.
Terug naar boven

14. Computeronderdeel wordt niet herkend

SupportAssist, voorheen My Dell, biedt systeemupdates, signaleert problemen en stuurt u voor uw apparaat relevante waarschuwingen. Deze applicatie geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om uw pc's en tablets zonder gissen te kunnen onderhouden. Ga voor meer informatie over het downloaden en installeren van SupportAssist naar de pagina SupportAssist voor pc's en tablets.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN298480

Laatste wijzigingsdatum: 19-01-2018 11:14