Aan de slag met de Dell XPS 12 (9250) tablet

Dit artikel zal u begeleiden bij het uitpakken en opstarten van uw nieuwe Dell XPS 12 9250 tablet.

Zoek de voedingsadapter en de USB-naar-USB-C kabel die bij de tablet zijn meegeleverd. Steek de voedingsadapter in een stopcontact en sluit de USB-C connector in de poort aan de linkerkant. Omdat de batterij mogelijk is ontladen tijdens de verzending, kan het nodig zijn de batterij op te laden voordat u de tablet gaat gebruiken.
OPMERKING: Als u de tablet horizontaal houdt, bevindt de webcam zich aan de bovenkant. De aan/uit-knop bevindt zich rechts bovenaan en de Windows-knop bevindt zich midden onder het scherm. Raadpleeg voor meer informatie over de poorten en functies de XPS 12 Snelstartgids op de pagina XPS 12 Handleidingen.

Schakel de tablet in door de aan/uit-knop 3 tot 5 seconden ingedrukt te houden en de knop vervolgens weer los te laten. Het duurt een paar seconden voordat Windows opstart.

Opmerking: Wanneer u de tablet voor de eerste keer opstart, wordt u door een aantal schermen geleid waar u onder meer de regio en taal instelt en een account maakt of uzelf aanmeldt bij uw account.

Artikel-id: SLN300266

Laatste wijzigingsdatum: 01-12-2015 12:31