De download van het herstelimage voor Windows 7 is beschikbaar met USB 3.1- en NVMe-driverondersteuning

De download van het herstelimage voor Windows 7 is beschikbaar met USB 3.1- en NVMe-driverondersteuning

U kunt een compatibele herstelimage downloaden als u beschikt over downgraderechten naar Windows 7 Professional en een Dell computer gebruikt met een 6e generatie Intel processor, ofwel een Skylake-chipset.

Probleem: Computers met Skylake-chipsets vereisen speciale driverondersteuning wanneer u een herstelimage voor Windows 7 uitvoert

De 6e generatie Intel processor, ofwel de Skylake-chipset, is speciaal ontwikkeld voor gebruik met Windows 10. Als u echter een Skylake-systeem met Windows 7 hebt aangeschaft en een herstelimage nodig hebt (en nog niet klaar bent om over te stappen op Windows 10), dan is deze speciale aangepaste image nu verkrijgbaar.

OPMERKING: Als u wilt bepalen welke processor uw systeem gebruikt in Windows 7, gaat u naar Start > Configuratiescherm > Systeem. Hier wordt uw processor vermeld, samen met details van het systeem. U kunt ook de onderstaande modellenlijst raadplegen.

In de onderstaande lijst ziet u welke systeemmodellen compatibel zijn met deze Windows 7 Skylake-image:

Desktops Laptops
Inspiron desktop Inspiron laptop

3847 3443
3647 3442
3656 3543
3650 3542
3655 5459
3252 5558
20-3052 5559
30-3059 5759
24-3459
23-5348
24-3455

OptiPlex desktop Precision laptop

XE2 M2800
7020 M3800
9020 M4800
9030 M6800
3020 5510
7040 7510
5040 7510
3040 3510
7440 AIO
3240 AIO
9030 AIO
3020M
9020M

Precision Workstation Latitude laptop

T5810 E7270
T5810XL E7470
T7810 7204 XFR
T7810XL 5404 ATG
T7910 E7250/7250
T7910XL E7450
R7910 E5250/5250
R7910XL E5450/5450
3420 SFF E5550/5550
3620 MT 12-7202 Rugged
T5600 3460
T3600 3470
9020M 3560
  3570
  7404 XFR
  3450
  3550
  E5270
  E5470
  E5570
  3150
  3160
  3350

Vostro desktop

3800
3900
3900G
3902
3653
3650
23250
3252
3559

Deze Windows 7-image bevat de USB 3.1- en Non-Volatile Memory Express (NVMe)-driverondersteuning die nodig is voor Skylake-systemen, ongeacht of u uw besturingssysteem hebt geüpgraded naar Windows 10 en weer wilt downgraden, of dat u een Windows 7-herstelimage nodig hebt om uw systeem te herstellen.

OPMERKING: Als uw systeem oorspronkelijk niet is geleverd met Windows 7 of een downgradelicentie, kunt u deze image niet downloaden volgens de licentieovereenkomsten met Microsoft.

De Windows 7-herstelimage voor Skylake-systemen is alleen beschikbaar op systemen die zijn gekocht met een in de fabriek geïnstalleerde downgradelicentie voor Windows 8.1 of 10 naar Windows 7 Professional.

Nadat u hebt vastgesteld dat u een Skylake-systeem hebt en dat u de juiste rechten hebt, dient u na te gaan of systeemherstel met een Dell ISO-image absoluut noodzakelijk is. Bij het uitvoeren van een herstelimage worden alle data gewist. Zorg dus dat u een back-up hebt.

Wanneer u hebt bepaald dat de download van de Dell ISO-image voor Windows 7 geschikt voor u is, raden wij u aan uw systeem te migreren naar het GUID Partition Table (GPT)/Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) BIOS tijdens het herstelproces. GPT-partitionering is een standaardindeling voor de partitietabel op een fysieke harde schijf, die gebruikmaakt van GUID (globally unique identifiers). Upgraden naar deze partitionering biedt u de best mogelijke ondersteuning van nieuwe hardware en kan u ook helpen bij het oplossen van fouten die u kunt tegenkomen tijdens het herstellen van uw systeem. Meer informatie over GPT-partitionering en stapsgewijze instructies over het upgraden vindt u in De fout "Windows kan niet worden geïnstalleerd op schijf # partitie #" tijdens het installeren van Windows oplossen.

Hoe download en installeer ik de herstelimage voor Windows op mijn Skylake-systeem met Windows 7?

OPMERKING: WINRAR-GEBRUIKERS: Om te voorkomen dat WinRAR automatisch de controle over ISO-bestanden overneemt, opent u WinRAR en selecteert u Options (Opties), Settings (Instellingen) en vervolgens het tabblad Integration (Integratie). Schakel ISO uit in het gedeelte Associate WinRAR with (WinRAR koppelen met). U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op een ISO-bestand in Windows Verkenner en Openen met selecteren. Bij Standaardprogramma selecteren kunt u opgeven welk programma moet worden gebruikt om het ISO-bestand uit te voeren wanneer u erop dubbelklikt.

U kunt de herstelimage voor elk systeemmodel vinden in het gedeelte Dell Support website, Downloads en drivers, Windows 7-besturingssysteem.

1. Ga naar de Dell Support website (https://www.dell.com/support/home) en voer de servicetag van uw systeem in, laat de servicetag automatisch detecteren of klik op de koppeling Producten weergeven in het gedeelte Zoeken naar een product. Selecteer dan het producttype en vervolgens het systeemmodel om aan te geven welk model u hebt.
  2. Klik op Drivers en downloads en controleer of Alle beschikbare updates voor Windows 7, 64-bits weergeven aan de rechterkant wordt weergegeven. Als een ander besturingssysteem wordt vermeld, klikt u op Besturingssysteem wijzigen en selecteert u Windows 7, 64-bits.
  3. Blader omlaag naar de categorie Besturingssysteem en klik op de pijl om de downloadkoppeling voor de Windows-herstelimage weer te geven.
  4. Klik op de downloadkoppeling voor de Windows-herstelimage, voer uw servicetag en de verificatiecode in en klik op de knop Verzenden.
  5. De image wordt nu gedownload.

Zodra het downloaden gereed is, volgt u de installatie-instructies om het proces te voltooien.
Zie voor meer informatie over het installeren van uw nieuwe systeemimage
Uw nieuwe Dell Windows 7 computer instellen

Artikel-id: SLN301133

Laatste wijzigingsdatum: 28-03-2018 11:51