Engelstalige drivers voor sommige oudere Dell inkjet- en laserprinters downloaden

Engelstalige drivers voor sommige oudere Dell inkjet- en laserprinters downloaden

Voor de Dell inkjetprinters 926, 946, 962, 964, 966 en A940 en ook de Dell laserprinters P1500 en S2500/S250 worden mogelijk geen drivers weergegeven op de Dell supportsite voor Engelstaligen. Dit artikel bevat rechtstreekse koppelingen naar de locatie waar die bestanden kunnen worden gedownload.

Opmerking: Voor een andere taal gaat u naar de selectiesite voor Dell inkjetproducten of de selectiesite voor printers (downloads.dell.com) waar u uw printer selecteert en de gewenste taalversie kunt zoeken.
  1. Raadpleeg hieronder het gedeelte dat overeenkomt met uw printer en het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd (als uw inkjet- of laserprinter hieronder niet wordt weergegeven, is er een Engelstalige versie beschikbaar op de Dell supportsite).

2. Klik op de koppeling naar de juiste driver en klik daarna op Download File (Bestand downloaden) op de productpagina van Dell om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Inhoudsopgave:

1. Dell 926 All In One Inkjet Printer
  2. Dell 946 All In One Printer
  3. Dell 962 All In One Photo Printer
  4. Dell 964 All In One Photo Printer
  5. Dell 966 All in One Inkjet Printer
  6. Dell A940 All In One Personal Printer
  7. Dell Wireless Printer Adapter 3300
  8. Dell Personal Laser Printer P1500
  9. Dell Workgroup Laser Printer S2500/S2500n

1. Dell 926 All In One Inkjet Printer

Voor Windows 7 32-bits, Windows Vista 32-bits, Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 926 (32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows 7 64-bits, Windows Vista 64-bits en Windows XP 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 926 (64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

2. Dell 946 All In One Printer

Voor Windows 7 32-bits, Windows Vista 32-bits, Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 en Windows XP 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows 7 64-bits, Windows Vista 64-bits en Windows XP 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista en Windows XP 64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

3. Dell 962 All In One Photo Printer

Voor Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 962 (Windows 2000 en XP 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows Vista 32-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 962 (Vista 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows Vista 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 962 (Vista 64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

4. Dell 964 All In One Photo Printer

Voor Windows XP en Windows 2000 gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 964 (Windows XP en Windows 2000 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows Vista 32-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 964 (Vista 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows XP 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 964 (XP 64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows Vista 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 964 (Vista 64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

5. Dell 966 All in One Inkjet Printer

Voor Windows 7 32-bits, Windows Vista 32-bits, Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 en Windows XP 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows 7 64-bits, Windows Vista 64-bits en Windows XP 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer 966 (Windows 7, Windows Vista en Windows XP 64-bits). Klik op Save File (Bestand opslaan) en selecteer de gewenste locatie. Na het downloaden opent u die locatie en volgt u de aanwijzingen om het bestand te installeren.

Terug naar boven

6. Dell A940 All In One Personal Printer

Voor Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer A940 (Windows 2000 en Windows XP). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows Vista 32-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer A940 (Vista 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows Vista 64-bits gaat u naar Dell Photo All-in-One Printer A940 (Vista 64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

7. Dell Wireless Printer Adapter 3300

Voor Windows Vista 32-bits en Windows Vista 64-bits gaat u naar Dell Wireless Printer Adapter 3300 (Windows Vista 32-bits en 64-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Wireless Printer Adapter 3300 (Windows 2000 en Windows XP 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

8. Dell Personal Laser Printer P1500

Voor Windows Millennium Edition (Me) en Windows NT 4.0 gaat u naar Dell Personal Laser Printer P1500 (Windows Millennium Edition (Me) en Windows NT 4.0 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Personal Laser Printer P1500 (Windows 2000 en Windows XP 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

9. Dell Workgroup Laser Printer S2500/S2500n

Voor Windows Millennium Edition (Me) en Windows NT 4.0 gaat u naar Dell Personal Laser Printer S2500/S2500n (Windows Millennium Edition (Me) en Windows NT 4.0 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Voor Windows 2000 en Windows XP gaat u naar Dell Personal Laser Printer S2500/S2500n (Windows 2000 en Windows XP 32-bits). Klik op Download File (Bestand downloaden) om het installatieproces te starten. Raadpleeg het gedeelte met installatie-instructies voor aanvullende informatie.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN302442

Laatste wijzigingsdatum: 01-11-2018 07:45