Hoe kan ik een driver of firmware van een Dell PowerEdge bijwerken vanuit het besturingssysteem?

Hoe kan ik een driver of firmware van een Dell PowerEdge bijwerken vanuit het besturingssysteem?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u firmware of een driver rechtstreeks vanuit het besturingssysteem tijdig bijwerkt

Opmerking: Dit artikel is onderdeel van de Server Tutorials: Update; die hier beschikbaar zijn.

Opmerking:Tijdige updates kunnen worden uitgevoerd in Windows (exe-bestanden) en Linux (bin-bestanden). Voor niet-ondersteunde besturingssystemen downloadt u de Support Live Image en installeert u het bestand direct vanuit de live image. Raadpleeg de bovenstaande Support-tool.

Stapsgewijze instructies:

1. Ga naar de Dell Support website.
  2. Voer de servicetag in of selecteer handmatig het model.
  3. Open het menu Drivers en downloads
  4. Selecteer het geïnstalleerde besturingssysteem.
  5. Zoek en download het benodigde bestand (driver of firmware).
  6. Start het bestand en voer de installatiestappen uit

Het bestand wordt rechtstreeks vanuit het besturingssysteem geïnstalleerd.

Stapsgewijs met schermafbeeldingen:

Voorbeeld van het bijwerken van het BIOS van een PowerEdge M630:

1. Ga naar de website van Dell, selecteer het model en zoek het vereiste bestand

2. Download het bestand

3. Start het bestand direct vanuit het besturingssysteem.

4. Er wordt een bericht weergegeven om te bevestigen dat het bestand geïnstalleerd is. Soms moet u de server opnieuw opstarten.