Hoe maak ik online een supportaanvraag?

Zoek informatie over het verzenden van een online supportaanvraag voor reparaties onder garantie voor een Dell pc. Bekijk de activiteit omtrent de supportaanvraag en neem contact op met Dell op de pagina supportgeschiedenis.

Overzicht

Het indienen van een supportaanvraag voor uw Dell pc met garantie is nu eenvoudiger dankzij Support Request Online (Supportaanvraag Online). Dien een supportaanvraag in op de website en binnen één werkdag zal er een Dell vertegenwoordiger op uw verzoek reageren. U kunt ook tijd besparen door een hardwarediagnose op uw Dell pc uit te voeren en de resultaten ervan meesturen binnen Support Request Online, waardoor onze Dell medewerkers het probleem sneller kunnen vaststellen. Bekijk met Support Request Online de activiteit omtrent de supportaanvraag en neem contact op met Dell op de pagina supportgeschiedenis. Voor meer informatie raadpleegt u de onderstaande sectie Hoe maak ik online een supportaanvraag.

Opmerking: Online een supportaanvraag indienen is alleen beschikbaar voor geselecteerde Dell producten. Indien dit niet beschikbaar is, dient u een andere methode te gebruiken om Dell Technische Support te benaderen.

Hoe maak ik online een supportaanvraag?

Zo maakt u een online supportaanvraag:

1. Ga naar de pagina Neem contact op met Dell Support.

2. Identificeer uw Dell product door op Product detecteren te klikken.
    Volg de aanwijzingen op het scherm om de applicatie Dell Detect te installeren. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Dell System Detect voor meer informatie.
    U kunt ook de servicetag, de expresservicecode of het serienummer van uw Dell product invoeren en op Verzenden klikken.

3. Onder Contact opnemen met Technische Support, klikt u op E-mail. (Afbeelding 1)
    Opmerking: Als de optie 'E-mail' niet beschikbaar is, is Support Request Online mogelijk niet beschikbaar voor uw Dell pc. Neem contact op met Dell Technische Support via chat of telefoon om een supportaanvraag in te dienen.

Gebruik E-mail voor Support Request Online
    Afbeelding 1: Support Request Online via e-mail

4. Selecteer op de pagina Supportaanvraag maken het besturingssysteem van uw Dell pc.

5. Selecteer onder het soort probleem met welk symptoom of onderdeel u problemen hebt. (Afbeelding 2)
    Online een supportaanvraag maken
    Afbeelding 2: Online een supportaanvraag maken

6. Klik opRun diagnostics (Diagnose uitvoeren).
    Volg de instructies op het scherm om de applicatie Dell System Detect en Dell SupportAssist te installeren. De Dell pc wordt na de installatie gediagnosticeerd op hardwareproblemen op basis van de symptomen of het onderdeel dat u hebt geselecteerd in stap 5.
    Opmerking: Dell raadt u aan de diagnose uit te voeren (indien van toepassing). U kunt er ook voor kiezen om de diagnose over te slaan (indien beschikbaar), maar deze moet mogelijk later toch worden uitgevoerd voor verdere support.

7. Geef de details op in de volgende velden van het formulier:
    • Probleeminformatie - Geef een korte beschrijving van het probleem dat u hebt met de Dell pc.
    • Bijlage (optioneel) - Voeg schermafbeeldingen of logbestanden toe die de technische support mogelijk helpen de oorzaak van het probleem te vinden.
    • Contactgegevens - Geef uw huidige contactgegevensop. Zo kunnen de Dell medewerkers u eenvoudig benaderen.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg de secties hieronder voor meer informatie. Klik als alternatief op Alles weergeven of Alles verbergen om alle secties tegelijkertijd uit te vouwen of in te klappen.

De volgende bestandstypen worden ondersteund voor bijlagen in Service Request Online:
  • PDF
  • Microsoft Excel-spreadsheet
  • Microsoft Word-document
  • BMP
  • JPEG
  • TIFF
  • RAW
  • GIF
  • PNG
  • ZIP
  • 7z
De maximale bestandsgrootte die wordt ondersteund is 15 MB.
Dell raadt u aan de diagnose uit te voeren (indien van toepassing). De diagnoseresultaten helpen onze Dell medewerkers bij het vaststellen van problemen waardoor er tijd wordt bespaard.
U kunt er ook voor kiezen om de diagnose over te slaan (indien beschikbaar), maar deze moet mogelijk later toch worden uitgevoerd voor verdere support.
Zo bekijkt u de supportgeschiedenis van een Dell pc:
  1. Ga naar de pagina Zoek supportaanvragen.
  2. Klik op Aanmelden en meld u aan bij uw Dell account.
    Als alternatief kunt u de servicetag van uw Dell pc en het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor het maken van de aanvraag invoeren.
    Of klik op Product detecteren om uw Dell pc te laten identificeren en volg de instructies op het scherm om de applicatie Dell System Detect te installeren. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Dell System Detect voor meer informatie.
  3. Wijzig het tweede vervolgkeuzemenu in Filteren op aanmaakdatum.
  4. De supportaanvragen worden vermeld in de volgorde waarop ze zijn gemaakt.

Artikel-id: SLN306647

Laatste wijzigingsdatum: 15-10-2018 10:51