Windows 10 heeft behoefte aan meer ruimte voor update op 32gb opslagapparaten

Windows 10 heeft behoefte aan meer ruimte voor update op 32gb opslagapparaten

Windows 10

Windows 10-apparaten met een 32 GB opslagapparaat of minder zal het bericht, "Windows heeft meer ruimte" tijdens de Windows-functie upgrade (bijv. van RS3 naar RS4).

Notities:

De volgende 2 oplossingen kunnen worden gebruikt.

Oplossing 1: Verhoog de vrije ruimte gedurende de upgrade

Systemen met een 32gb Solid State Drive (SSD) opslagapparaat zal het bericht te tonen, "Windows heeft meer ruimte" tijdens de upgrade. Als u wilt dat de upgrade slaagt, moet u een extern USB-apparaat (USB-flashstation of USB-externe harde schijf) aansluiten met ten minste 16 GB vrije ruimte beschikbaar. Hiervoor hebt u de volgende items nodig:

• Een USB-flashstation van 16 GB/32 GB of een externe USB-harde schijf met een minimum van 10 GB aan beschikbare ruimte.
  • Als het apparaat heeft een USB-Micro-poort, moet u wellicht een converter/dongle naar USB type a.

Sluit uw 16 GB/32 GB USB-schijf aan op het Dell-apparaat nadat het bericht 'Windows heeft meer ruimte nodig' wordt weergegeven (Figuur 1).

Figuur 1

1. Klik op "vrije ruimte" en wacht tot finish. Controleer of u "vorige Windows-installaties" onder "te verwijderen bestanden". Op apparaten met 32gb bevrijdt het opschoon proces zelden genoeg ruimte en stap 2 met de externe aandrijving USB is nog vereist.
  2. Selecteer de nieuw aangesloten USB-drive en klik op Doorgaan.

Volg de stappen in: hoe om te upgraden naar de nieuwste Windows 10 feature update op een schijf met beperkte Externe link ruimte

Oplossing 2: schoon Windows 10 te installeren met Microsoft Media Creation tool

Hiervoor hebt u de volgende items nodig:

• Een tweede computer met een actieve Internet verbinding.
  • Een USB-flashstation van 8 GB/16 GB of een externe USB-harde schijf.

Sluit uw USB-drive van 16 GB/32 GB aan op het tweede apparaat voordat u begint met het maken van media.

Download het hulpprogramma Microsoft Media Creation van: https://www.microsoft.com/software-Download/windows10 Externe link

1. Selecteer nu Download tool en selecteer uitvoeren.
  2. Accepteer de licentievoorwaarden.
  3. Selecteer vervolgens installatie media maken voor een andere PC en selecteer vervolgens volgende.
  4. Selecteer de taal, editie en architectuur (64-bit of 32-bit) voor Windows 10.
  5. Tikken voort USB schicht toer.
  6. Selecteer het station met het USB-flashstation.

Het hulpprogramma zal beginnen met het download proces en regelmatig de voortgangs teller bijwerken (Figuur 2).

Figuur 2

Nadat het aanmaakproces van de media is voltooid, verwijdert u de USB-sleutel uit het apparaat.

Opmerking: Voordat u doorgaat: alle gegevens en persoonlijke instellingen worden in dat proces verwijderd. U een back-up maken door de volgende https://windows10.Help/Blogs/entry/22-PSA-Create-backup-REINSTALL-Media-for-your-current-version-of-Windows-10-before-upgrading-to-Windows-10-Creators-update/ Externe link

• Schakel het 32gb-apparaat uit.
  • Plaats de USB-sleutel in het 32gb-apparaat.
  • Schakel het apparaat uit en weer in en start de USB-sleutel om de Windows Setup te installeren.

Volg de Windows Setup-schermen.

FAQ:

Kan ik het Dell USB Recovery Tool gebruiken in plaats van het Microsoft Media Creation tool?
No. Dell Media wordt momenteel alleen geleverd met Build 1709. Een verse Windows te installeren met die media zou leiden tot Windows Update en de opslagruimte probleem zou gewoon opnieuw optreden.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN310147

Laatste wijzigingsdatum: 11-01-2019 12:16