LED-oppførsel under lading av Dell™ Streak 7

LED-lyset for lading av Dell Streak 7 viser forskjellige stadier på følgende måter:
  • Konstant grønt – batteriet er fulladet (mens den er tilkoblet en strømadapter).
  • Konstant oransje – batteriet lades (mens den er tilkoblet en strømadapter).
  • Konstant rødt – batteriet har mindre enn 4 % strøm igjen (mens den er tilkoblet en strømadapter).
  • Blinkende rødt – batteriet har mindre enn 4 % strøm igjen (mens den IKKE er tilkoblet en strømadapter).
  • Blinkende grønt – ventende varsel (mens den IKKE er tilkoblet en strømadapter).

Merk:

Generelt sett gir ikke USB-porten på datamaskinen nok strøm til å lade Streak 7. Den bør alltid kobles til en strømadapter for å lade batteriet.

Artikkel-ID: SLN121912

Dato sist endret: 06/04/2016 11:42 AM