Latitude E6410: Installeringsrekkefølge for drivere i Windows 7

Latitude E6410: Installeringsrekkefølge for drivere i Windows 7

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen gir informasjon om riktig installeringsrekkefølge for drivere for Windows 7 på Latitude E6410.

Microsoft Windows 7

Etter en ren installering av Microsoft Windows 7-operativsystemet må du installere følgende drivere/programvarepakker i følgende rekkefølge.

MERK: Enkelte komponenter kan eller kan ikke være på systemet avhengig av versjon og spesifikasjoner.

Listen nedenfor viser hvilket avsnitt hver driver er oppført under på Dells kundestøttenettsted for systemet ditt. Før du velger drivere pass på og velg riktig operativsystem, dvs. Windows 7 fra rullegardinlisten.

1. Dell Systemprogramvare - Systemverktøy
  2. Intel-brikkesett for installering av programvare - Brikkesettdrivere
  3. Intel AMT HECI – Intel AMT HECI-
  4. Installering av video-driver – Video
  5. IDT 92HDxxx HD-lyd – Lyd
  6. Intel Rapid Storage Technology (Hurtiglagringsteknologi) – Seriell ATA
  7. Ricoh R5U24x minnekortleser – Brikkesett
  8. ST Microelectronics Free Fall Sensor (Støtsensor) – Brikkesett
  9. Intel 825xx Gigabit-Plattform LAN Nettverksenheten – Nettverk
  10. Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN halvt minikort – Nettverk
  11. Intel WiMAX-Link 6250 – Nettverk
  12. Conexant D330,HDA,MDC,v.92-Modem – Modem/Kommunikasjon
  13. Dell Wireless 5540 HSPA-kort – Modem/Kommunikasjon
  14. Dell Wireless 375 Bluetooth-modul – Nettverk
  15. Dell Multi-Touch Touchpad (Styreplate) – Mus, tastatur og inndataenheter
  16. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack (Databeskyttelse-driverpakke) – Dell Data Protection
MERK: Bruk denne siden bare som en veiledning, som illustrerer hvordan enhetsbehandleren ser ut under driverinstallering. Drivere kan lastes ned fra Dells Drivere og nedlastinger

Dell System Software

Installer Dell-systemprogramvareoppdatering fra Dells drivere og nedlastinger.

Dell Systemprogramvare er en samling av kritiske Microsoft hurtigreparasjoner & oppdateringer og aktiverer og forbedrer også smartkort-kontrollenheten

Tilbake til toppen

Programvareinstallering av Intel-brikkesett

Kontroller om brikkesettdriveren er installert ved å se på Enhetsbehandling (vist under). Installer Intel-brikkesett oppdateringen fra Dells drivere og nedlastinger,.

Tilbake til toppen

Intel AMT HECI

Installer Intel AMT HECI-pakken fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Installere video-driver

MERK: Hvis systemet støtter NVdia Optimus, installer Intel HD-videodriveren først, fulgt opp av NVidia driverinstallasjon senere. Installer Intel GMA High-Definition Grafikkdriveren fra Dells drivere og nedlastinger

Installer nVidia skjermdriver eller Intel GMA Videodriver fra Dells Drivere og nedlastinger

Tilbake til toppen

IDT 92HDxxx HD-lyd

Kontroller om lydkortdriveren er installert ved å se på Enhetsbehandling (vist under). Installer IDT 92HDxxx HD Audio update (lydoppdatering) fra Dells Drivere og nedlastinger side.

Tilbake til toppen

IRST (Intel Rapid Storage Technology)

Installere Intel Rapid Storage-teknologien (Hurtiglagringsteknologi) fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Ricoh R5U24x minnekortleser

Installer driveren fraDells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

ST Microelectronics Støtsensor

Kontroller at ST Microelectronics Støtsensor-driver er installert ved å se på Enhetsbehandling (vist under). Installer driveren fra Dells Drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Intel 825xx Gigabit-Plattform LAN Nettverksenhet

Kontroller om nettverkskort-driveren er installert ved å se på Enhetsbehandling vist under. Den vil vise et utropstegn på Ethernet-kontrolleren. Installer Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device oppdateringen fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card (WLAN nettverkskort)

Kontroller om nettverksdriveren er installert ved å se på Enhetsbehandling vist under. Den vil vise et utropstegn på kontrollenheten for nettverk. I dette eksemplet, bruker vi Intel 6250 WLAN-kortet. Installere Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN halvt minikort-oppdateringen fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Intel WiMAX-Link 6250

Kontroller om WiMAX-driveren er installert ved å se på Enhetsbehandling vist under. I dette eksemplet, bruker vi Intel 6250 WLAN-kortet. Installer Intel WiMAX-Link 6250 oppdateringen fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Conexant D330,HDA,MDC,v.92-modem

Som standard er en generisk Conexant-driver installert men vennligst oppdater Conexant D330,HDA,MDC,v.92-modem oppdateringen fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Dell Wireless 5540 HSPA-Minikort

Kontroller om WWAN-driveren er installert ved å se på Enhetsbehandling vist under. I dette eksemplet, bruker vi Dell 5540 WWAN-kortet. Installer Dell Wireless 5540 HSPA-oppdateringen fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Dell trådløs 375 Bluetooth-modul

Som standard er Bluetooth-driveren installert men du må oppdatere Dell Wireless 375 Bluetooth-Modul oppdatering fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Dell Styreplate

Kontroller om styreplate-driveren er installert ved å se på Enhetsbehandling vist under. Installer Dell Multi-Touch Touchpad update (pekeplate-oppdatering) fra Dells drivere og nedlastinger.

Tilbake til toppen

Dell ControlPoint Security Device Driver Pack (Driverpakke for sikkerhetsenheter)

Som standard er fingeravtrykk-driveren ikke installert. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack (Sikkerhetsenhet-driverpakke) kan også oppdateres via Dells drivere og nedlastinger.

Dette vil installere den oppdaterte driveren til fingeravtrykksleseren. Denne driveren er bare nødvendig når systemet er kjøpt med fingeravtrykksleser.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN285205

Dato sist endret: 29/05/2018 11:45 AM