Komme i gang med Dells lokaler 8 Pro

Innholdsfortegnelse:

1. Komme i gang med Dells spillested 8 Pro Tablet

Denne artikkelen vil lede deg gjennom opplevelsen av å ta din Dell venue 8 Pro ut av esken og starte den opp for første gang.

1. Komme i gang med Dells spillested 8 Pro Tablet

1. Finn AC-adapteren og USB-til-micro-USB-kabelen som følger med. Koble strømadapteren til en stikkontakt og koble mikro-USB-kontakten inn i porten på høyre kant av spillested 8 Pro tablett. Fordi batteriet kan ha blitt utladet under transport, kan det være nødvendig å lade batteriet i noen minutter før du starter tabletten.

Merk: tavle-PCen orienteres loddrett med web-kameraet øverst. Av/på-knappen er i øvre høyre kant og Windows-knappen er plassert på den øverste kanten. Hvis du vil slå på tavle-PCen, trykker og slipper du av/på-knappen. Den ville ta en få sekunder for Vinduer å innlede.

Tall referanse bildet ovenfor:
    Micro USB-port
    Batteri ladnings LED
    Strøm-knappen
    Volum opp-ned rocker
    Mikrofon
    Micro SIM-kortspor (på LTE-modellen)
    MicroSD-kortspor
  2. Det første skjermbildet du ser, er skjermbildet for oppsett av region og språk . Du kan bruke rullegardinmenyene for følgende:
    • Land eller region
    • App Language
    • Tastaturoppsettet
    • Tidssone

Når du har gjort alle valgene, trykker du neste.

3. Morgendagen skjermen ville viser det Microsoft Vinduer med lisens pris. Du kan lese hele Windows lisensavtalen her. Når du er klar til å fortsette, trykker du jeg godtar.
  4. I det neste skjermbildet kan du konfigurere Dell-oppdateringer. Skriv inn e-postadressen din (dette trenger ikke være det samme som Microsoft-innloggings adressen). Du kan sjekke de aktuelle boksene og velge om du vil motta automatiske oppdateringer fra Dell, og om du vil tillate at informasjonen på tavle-PCen sendes til Dells kundestøtte.
  5. Når du er ferdig med valgene, trykker du neste , eller du kan velge å hoppe over dette trinnet.
  6. I det neste skjermbildet kan du tilpasse navnet på tavle-PCen. Navnet du skriver inn er hvordan enheten vil bli sett på nettverk dette enhetsnavnet fungerer på nøyaktig samme måte som alle bærbare eller stasjonære PC-er som kjører Windows 8,1. Når du er ferdig med å skrive inn PC-navnet, trykker du Next.
  7. Den neste skjermen vil tillate deg å komme på nettet. Windows vil vise en liste over lokalt tilgjengelige WiFi-nettverk. Hvis enheten har et SIM-kort, vil dette skjermbildet også gi deg alternativer for tilkobling til et bredbåndsnettverk. Når du har valgt et nettverk, blir du bedt om å skrive inn nettverkspassordet for å logge på. Hvis du har tilgang til ruteren din og den støtter WiFi Protected Setup (WPS), følger du instruksjonene for å koble til med WPS.
  8. På neste skjermen, det må du gjerne velge hvorvidt å bruk det Ekspres innfatningene hvilke ville forenkle setup, eller du kanne foretrekker å tilpasse din Vinduer Innfatningene hvis du har erfaring benytter Vinduer 8 eller 8,1.
  9. Det neste skjermbildet lar deg sette opp Windows-kontoen. Hvis du allerede har en Windows-konto, skriver du inn e-postadresse og passord. Du vil bli bedt om å angi en bekreftelseskode sendt til denne e-postkontoen. Hvis du ikke har en Windows-konto, kan du opprette en start fra dette skjermbildet.
  10. Det neste skjermbildet vil tillate deg å sette opp Cloud innstillinger på Microsofts SkyDrive. Du kanne lager din beskjed trygg og trygt opp på SkyDrive hvilke ville lage den lett å sikkerhetskopien og restaurere din data. Du kan velge å hoppe over dette trinnet hvis du vil.
  11. Du burde nå være for det Vinduer 8,1 moderne bruker grenseflate. Du kan berøre skrivebordet flis å konvertere vinduer til en tradisjonell stasjonær stil.

Klikk her for å lære mer om å bruke Windows 8.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN287243

Dato sist endret: 18/09/2018 01:44 PM