• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Komme i gang med Dell-nettbrettet Dell Venue 8 Pro

Sammendrag: Se informasjonen om hvordan du tar Dell Venue 8 Pro ut av esken og starter opp Venue 5830 Pro første gang.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Innholdsfortegnelse:

1. Komme i gang med Dell-nettbrettet Dell Venue 8 Pro

Denne artikkelen er en veiledning om å ta Dell Venue 8 Pro ut av esken og starte det for første gang.

1. Komme i gang med Dell-nettbrettet Dell Venue 8 Pro

1. Finn strømadapteren og den tilhørende USB-til-mikro-USB-kabelen. Plugg strømadapteren inn i en stikkontakt, og koble mikro-USB-kontakten inn i porten på høyre side av Venue 8 Pro-nettbrettet. Det kan hende at batteriet har ladet seg ut under frakt, derfor kan det være nødvendig å lade batteriet i noen minutter før du starter nettbrettet.

SLN287243_no__11380893101592.venue8pro_power

MERK: Nettbrettet plasseres loddrett med webkameraet på toppen. Av/på-knappen står på øvre høyre kant, og Windows-knappen befinner seg på øvre kant. Hvis du vil slå på nettbrettet, trykker du på og slipper strømknappen. Windows vil bruke noen sekunder på å starte opp.

SLN287243_no__21380893117812.venue8pro_rightedge

Tallreferanser for bildet ovenfor:
    SLN287243_no__3SG_Caption1 Mikro-USB-port
    SLN287243_no__4SG_Caption2 Batteriladelampe
    SLN287243_no__5SG_Caption3 På/av-knapp
    SLN287243_no__6SG_Caption4 Bryter for volum opp-ned
    SLN287243_no__7SG_Caption5 Mikrofon
    SLN287243_no__8SG_Caption6 Mikro-SIM-kortspor (på LTE-modell)
    SLN287243_no__9SG_Caption7 Spor for MicroSD-kortleser
  2. Det første skjermbildet som vises, er skjermbildet for oppsett av Område og språk. Du kan bruke rullegardinmenyen til å velge følgende:
    • Land eller område
    • Appspråk
    • Tastaturoppsett
    • Tidssone

Når du har gjort alle valgene, trykker du på Neste.

• Det neste skjermbildet som vises, er lisensvilkårene for Microsoft Windows. Du kan lese hele Microsoft-lisensavtalen her. Når du er klar til å fortsette, trykker du på Jeg godtar.
  • I det neste skjermbildet kan du konfigurere Dell Updates (Dell oppdateringer). Skriv inn e-postadressen din (den trenger ikke å være den samme som påloggingsadressen for Microsoft). Du kan merke av for de riktige boksene og velge om du vil motta automatiske oppdateringer fra Dell eller ikke, og om du vil tillate at nettbrettets service-ID-informasjon skal sendes til Dells kundestøtte.
  • Når du er ferdig med valgene, trykker du på Neste. Du kan eventuelt velge å hoppe over denne trinnet.
  • På det neste skjermbildet kan du tilpasse navnet til nettbrettet. Navnet du angir, er det enheten vil bli vist som på nettverk. Dette enhetsnavnet fungerer på akkurat samme måte som på alle bærbare eller stasjonære PC-er som kjører Windows 8.1. Når har skrevet inn PC-navnet, trykker du på Neste.
  • I det neste skjermbildet kan du koble til Internett. Windows viser en liste over lokalt tilgjengelige WiFi-nettverk. Hvis enheten har et SIM-kort, inneholder skjermbildet også alternativer for tilkobling til et nettverk for mobilt bredbånd. Når du har valgt et nettverk, blir du bedt om å angi nettverkspassordet for å logge deg på. Hvis du har tilgang til ruteren og den støtter Wi-Fi-beskyttet oppsett (WPS), følger du instruksjonene for å koble til med WPS.
  • På det neste skjermbildet kan du velge om du vil bruke Hurtiginnstillinger om vil forenkle konfigurasjonen, eller du kan velge å tilpasse Windows-innstillingene hvis du har erfaring med Windows 8 eller 8.1.
  • I det neste skjermbildet kan du konfigurere Windows-kontoen. Hvis du allerede har en Windows-konto, kan du skrive inn e-postadressen og passordet. Du vil bli bedt om å angi en bekreftelseskode som sendes til den e-postkontoen. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du opprette en fra dette skjermbildet.
  • På det neste skjermbildet kan du konfigurere nettskyinnstillingene på Microsoft SkyDrive. Du kan lagre informasjonen din trygt og sikkert på SkyDrive, som vil gjøre det enkelt å sikkerhetskopiere og gjenopprette data. Du kan velge å hoppe over dette trinnet hvis du vil.
  • Nå skal du ha kommet til det moderne brukergrensesnittet for Windows 8.1. Du kan trykke på Skrivebord-flisen for å bytte til Windows med tradisjonelt skrivebordsoppsett.
  • Klikk her for å lære mer om å bruke Windows 8.

Berørt produkt

Venue 5830 Pro

Dato for siste publisering

21 feb. 2021