Hvitbøker for NIC Teaming og vanlige problemer ved konfigurering av NIC Teaming

Hvitbøker for NIC Teaming og vanlige problemer ved konfigurering av NIC Teaming

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen inneholder informasjon om NIC Teaming-konfigurasjon og vanlige problemer for PowerEdge-servere og lagringsarrayer.

Innholdsfortegnelse:
  1. Hvitbøker for NIC Teaming-konfigurasjon
  2. NIC Teaming på Dell TechCenter
  3. Vanlige problemer når du konfigurerer NIC Teaming

Problem 1:

Hvitbøker for NIC Teaming-konfigurasjon

Denne artikkelen inneholder koblinger og ressurser for å hjelpe deg med å distribuere NIC Teaming.  Tilbake til toppen

Problem 2:

NIC Teaming på Dell TechCenter

Et søk i Dell TechCenter etter "Teaming" gir et stort antall artikler som hjelper deg å med konfigurere og feilsøke NIC Teaming.

http://en.community.dell.com/techcenter/p/search.aspx?q=teaming

Kommandoen Enable (Aktiver) aktiverer privilegert exec-modus slik at du kan angi konfigurasjonsmodus.

Kommandoen Configure (Konfigurer) aktiverer konfigurasjonsmodus slik at du kan gjøre endringene.

Kommandoen Interface Ethernet e30 tar deg med inn i grensesnittet du ønsker å utføre en konfigurasjonsendring i. Denne kommandoen vil variere fra svitsj til svitsj Bruk Interface ? (grensesnitt ?) for å se komplett syntaks for svitsjen du bruker.

Kommandoen Channel-group 1 mode auto angir at dette grensesnittet skal være en del av Link Aggregation Group 1 og angir at Link Aggregation-typen skal bruke LACP. Bruk on (på) i stedet for auto (automatisk) for en statisk Link Aggregation-gruppe. (Merk: Hvis PowerConnect-svitsjene kjører fastvareversjoner på 4.x og nyere, bruker du Active (Aktiv) i stedet for auto (automatisk) for å angi LACP.)

Kommandoen End (Slutt) tar deg ut av konfigurasjonsmodus og inn i privilegert exec-modus.

Komandoen Copy running-config startup-config lagrer konfigurasjonen fra RAM og slår på NVRAM som brukes når svitsjen først starter opp.

Tilbake til toppen

Problem 3:

Vanlige problemer når du konfigurerer NIC Teaming

Tilbake til toppen

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN148757

Dato sist endret: 31/08/2018 05:23 PM