Feilsøke problemer med blekkassetter på en Dell-skriver

Innholdsfortegnelse:

1. Kontrollere at blekkassettene er egnede kassetter, og at de ikke er etterfylt
  2. Kontrollere at emballasjetapen er fjernet fra blekkassetten
  3. Kontrollere at blekkassettene er satt inn i riktige spor
  4. Sørge for at utskriftsinnstillingene er satt til å bruke alt tilgjengelig blekk
  5. Utføre en tilbakestilling ved oppstart av skriveren

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du løser problemer med at skriveren ikke gjenkjenner blekkassetten eller bare skriver ut i én farge. Feilmeldingene kan være knyttet til kassettjustering eller kassettfeil eller at en kassett mangler, eller at det brukes en kassett som ikke støttes.

1: Kontrollere at blekkassettene er egnede kassetter, og at de ikke er etterfylt

Dell anbefaler ikke bruk av etterfylte eller tredjeparts blekkassetter. Slike kassetter kan potensielt skade skriveren.

Du kan kontrollere at kassettene er fra Dell ved å ta dem ut av skriveren og se øverst på dem. Kontroller at ordet Dell er preget i kassettdekselet (figur 1). Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjenkjenner egnede skriverkassetter, kan du se den elektroniske brukerveiledningen.

Blekkassetter med Dell-merke
Figur 1: Blekkassetter med Dell-merke

Merk: 725- og 810-skriverne har bare én blekkassett.

Tilbake til toppen

2: Kontrollere at emballasjetapen er fjernet fra blekkassetten

Merk: Blekkassettene er i oppreist posisjon (for innsetting) med mindre skriveren er opptatt.
  1. Kontroller at skriveren er slått på.

2. Løft skriverens frontdeksel.

3. Klem tappene på kassettlokkene, og løft opp kassettlokkene.
    Kassettene spretter opp når lokkene løftes helt.

4. Fjern kassettene.

5. Se etter og fjern eventuell gjenværende blå emballasjetape fra blekkassetten.

6. Rist Dell-kassettene før du setter dem inn igjen.

7. Sett inn kassettene på nytt.

8. Sørg for at kanten er plassert riktig (figur 2).
    Kant for riktig innsetting av blekkassetter med Dell-merke
    Figur 2: Plassering av kanten på blekkassetten

9. Lukk igjen lokkene.

10. Lukk skriverens frontdeksel.
Tilbake til toppen

3: Kontrollere at blekkassettene er satt inn i riktige spor

Dells alt-i-ett-skrivere leveres med to separate blekkamre som ikke kan byttes om. Den svarte blekkassetten kan ikke brukes i sporet for fargeblekkassett og omvendt.

1. Slå på skriveren.
  2. Løft frontdekselet på skriveren, slik at blekkassettholderen flytter seg til midten.

3. Undersøk blekkassettene, og kontroller at den svarte blekkassetten er satt inn i blekkammeret til venstre, og at fargeblekkassetten er satt inn i blekkammeret til høyre.

Merk: Hvis blekkassettene ikke er i riktig spor, må du fjerne dem forsiktig og sette dem inn i riktig spor. Sørg for at kanten er plassert riktig (figur 3).
    Kant for riktig innsetting av blekkassetter med Dell-merke
    Figur 3: Plassering av kanten på blekkassetten
  4. Lukk frontdekselet på skriveren.

Tilbake til toppen

4: Sørge for at utskriftsinnstillingene er satt til å bruke alt tilgjengelig blekk

Klikk på operativsystemet du har på datamaskinen, på listen nedenfor.

Windows 10

1. Skriv inn Enheter og skrivere (Kontrollpanel) i søkefeltet.

2. Trykk og hold nede eller høyreklikk på skriveren for å åpne menyen Alternativer.

3. Trykk eller klikk på Utskriftsinnstillinger.

4. Velg alternativet for å skrive ut med alt tilgjengelig blekk nederst til høyre.

5. Trykk eller klikk på OK.

Windows 8

1. Flytt markøren til høyre hjørne på skjermen for å vise perlene.

2. Klikk på søkeperlen, og skriv inn kontrollpanel i søkeboksen.

3. Klikk på Kontrollpanel.

4. Velg Kategori fra nedtrekkslisten Vis etter.

5. Klikk på Vis enheter og skrivere under Maskinvare og lyd.

6. Høyreklikk på skriveren din for å åpne menyen Alternativer.

7. Klikk på Utskriftsinnstillinger.

8. Velg alternativet for å skrive ut med alt tilgjengelig blekk nederst til høyre.

9. Klikk på OK.

Windows 7

1. Klikk på Start.

2. Klikk på Enheter og Skrivere.

3. Høyreklikk på skriveren din.

4. Velg Utskriftsinnstillinger.

5. Sørg for at alternativet for å skrive ut med alt tilgjengelig blekk er valgt (nederst til høyre).

6. Klikk på OK.

Windows Vista

1. Klikk på Start.

2. Klikk på Kontrollpanel.

3. Klikk på Skriver eller Skrivere.

4. Høyreklikk på skriveren din.

5. Velg Utskriftsinnstillinger.

6. Sørg for at alternativet for å skrive ut med alt tilgjengelig blekk er valgt (nederst til høyre).

7. Klikk på OK.

Windows XP

Hvis du vil avinstallere Dell Webcam Central-programvaren, følger du denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Start-knappen.

2. Klikk på Skrivere og telefakser.

3. Høyreklikk på skriveren din.

4. Velg Utskriftsinnstillinger.

5. Sørg for at alternativet for å skrive ut med alt tilgjengelig blekk er valgt (nederst til høyre).

6. Klikk på OK.

5: Utføre en tilbakestilling ved oppstart av skriveren

1. Slå av skriveren.

2. Koble strøm- og datakablene fra skriveren.

3. Vent i minst fem sekunder.

4. Koble strøm- og datakablene til skriveren igjen.

5. Slå på skriveren.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN148926

Dato sist endret: 21/11/2016 07:16 AM