Dell XPS 10 MicroSD-kortkapasitet

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen omhandler hvor store microSD-kort som kan brukes på Dell XPS 10-nettbrettet.

Problem:
Brukere av XPS 10-nettbrettet kan være usikre på hva som er den maksimale størrelsen på støttede microSD-kort.

Diskusjon:
Dell har testet microSD-kort fra Sandisk og PNY som varierer i størrelse fra 4 GB til 64 GB. Kortene som ble testet varierer fra klasse 4 til klasse 10. XPS 10 samsvarer med Secure Digital-standarden og burde derfor være kompatibel med alle microSD-kort som er SD-kompatible.

Løsning:
Selv om Dell ikke har testet microSD-kort med større lagringskapasitet enn 64 GB, er det forventet at de vil fungere dersom de er SD-kompatible.

Artikkel-ID: SLN161866

Dato sist endret: 26/03/2013 12:00 AM