Dokkingalternativer for Dell Venue 11 Pro 5130

Det er tre ulike dokkingalternativer tilgjengelige for Dell Venue 11 Pro.

Dokkingstasjon

Dokkingstasjonene drives av strømadapteren som leveres med nettbrettet, og utvider nettbrettets tilkoblingsmuligheter.

1. Strømkontakt
  2. USB 3.0-kontakter
  3. Nettverkskontakt
  4. HDMI-kontakt
  5. DisplayPort-kontakt

Du trenger bare å koble nettbrettet inn i kontaktene og koble strømadapteren til strømkontakten på baksiden av nettbrettet.

Mobil tastaturdokk

Med den mobile tastaturdokken får du et fullstendig funksjonelt, bærbart tastatur med pekeflatekontroller.
  1. Hvis du vil koble datamaskinen til den mobile tastaturdokken, justerer du nettbrettet parallelt med tastaturkontakten og plugger det inn.

2. Deretter åpner du nettbrettet ved å løfte forsiden og deretter slå det på som normalt.

3. Hvis du vil koble nettbrettet fra tastaturet, trykker du på og slipper knappen.

Tynt reisetastatur

Det tynne reisetastaturer er et lett tastatur som sparer plass.

1. Legg det tynne reisetastaturet flatt på et skrivebord eller bord, før du kobler nettbrettet til kontaktene.

2. Brett tastaturdekselet sammen i støttestilling.

Artikkel-ID: SLN287173

Dato sist endret: 13/02/2014 12:00 AM