Termiske problemer – Inspiron N5010 med konfigurasjon av atskilt kort fra AMD.

Denne artikkelen har informasjon om oppvarming og termiske problemer på Inspiron N5010 med konfigurasjonen AMD atskilt kort

Symptomer

• Det rapporteres om varmerelaterte problemer på bærbare PC-er to år etter produksjon.
  • Når det spilles spill eller sees videoer på Internett, rapporteres det at den bærbare PC-en blir for varm til å ta på.
  • Bærbar PC virker til å kjøre sakte.
  • Program krasjer eller det oppstår blåskjerm relatert til atskilt AMD-kort.

Hovedårsak

• Oppsamling av støv eller mistet gummifot skjer etter to år på grunn av normal slitasje. Dette fører til at den bærbare PC-en varmes opp ettersom systemet ligger flatt og ventiler er lukket.
  • Visse spill med høy ytelse og kraftig grafikk fører til belastning på det atskilte AMD-kortet, noe som fører til at systemet overopphetes mens du spiller disse spillene.
    Ins N5010 er ikke utformet for å fungere som en avansert spillmaskin.
  • Hvis den bærbare datamaskinen har for mange programmer ved oppstart, spesielt nedlastinger som høyner CPU-bruken, kan den overopphetes.
  • Driverrelatert inkompatibilitet med visse spill og programmer.
  • Eldre utgaver av Adobe Flash Player / Shockwave Player og Java fører til inkompatibilitet. Nettleserfilene øker CPU- og minnebruk og forårsaker overoppheting.

Løsning

• Rengjør ventilene med jevne mellomrom ved hjelp av en trykkluftboks.
  • Hvis gummifot mangler fra deksel på undersiden, kan du se gjennom kjøpsalternativene i vår reservedelsavdeling.
  • Oppdater BIOS til nyeste versjon.
  • Oppdater drivere for AMD atskilt kort og drivere for Intel skjermkort til den nyeste versjonen.
  • Se gjennom spillnettsteder for eventuelle oppdateringer som har blitt utgitt for de aktuelle spillene.
  • Oppdater Adobe Flash Player / Shockwave Player og Java fra deres respektive nettsteder.
  • Kjør msconfig og deaktiver unødvendige oppstartsprogrammer.
    Deaktiver alle nedlastingsprogrammer ved oppstart.
  • For konfigurasjon av AMD, bør du sikre at den bærbare PC-en er ladet med en strømadapter fra Dell på 90 W eller 130 W.

Artikkel-ID: SLN287175

Dato sist endret: 15/03/2018 02:36 PM