Where is the Certificate of Authenticity (COA) label located on Dell laptop computers? (Hvor er COA-etiketten plassert på Dells bærbare datamaskiner?)

Where is the Certificate of Authenticity (COA) label located on Dell laptop computers? (Hvor er COA-etiketten plassert på Dells bærbare datamaskiner?)

Hva er en ekthetsgaranti (COA)?

En ekthetsgaranti (COA) er en rekke tegn – alfa, numeriske eller alfanumeriske – som samsvarer med et bestemt programvareprodukt som er installert på datamaskinen. Den vanligste ekthetsgarantien som leveres med en Dell-datamaskin, er ekthetsgarantien fra Microsoft (COA). Du mottar også en slik garanti hvis du kjøper en Office-programserie, som for eksempel Microsoft Office 2003 Basic.
Ekthetsgarantien indikerer at programvarekopien er lovlig lisensiert av leverandøren, som for eksempel Microsoft eller Corel. Du finner disse ekthetsgarantiene på datamaskinen eller på sikkerhetskopierings-CD-ene.

Merk:

Etiketten for ekthetsgarantien fra Microsoft (COA) er en etikett som inneholder en alfanumerisk produktnøkkel bestående av 25 sifre samt en 14-sifret COA-kode. Du finner denne etiketten på Dell-datamaskinens kabinett.

Windows 8-datamaskiner har ikke ekthetsgaranti. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se"Hvor er produktnøkkelen for Windows 8, og hvordan finner jeg ut om installeringen av Windows 8 er ekte? "

Følgende er et eksempel på en COA-etikett:
Figur 1: COA-etikett (Klikk på bildet for å forstørre det.)

Etikettene kan være plassert på ulike steder, for eksempel på innsiden av batteridekselet eller på undersiden av datamaskinen. Dette avhenger av systemtypen du har. Se et eksempel på hvordan etikettene ser ut på bildet nedenfor.

Figur 1: Undersiden av en Inspiron-datamaskin

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Dells fora

Gå til Dells fora for å finne ut hva andre Dell-brukere sier. Dells fora er et sted der Dell-brukere kan diskutere støtteemner, lære og hjelpe hverandre. Bruk meldingstavlene til å sende inn spørsmål og svar.

Artikkel-ID: SLN289661

Dato sist endret: 12/04/2016 02:23 PM