Hvordan konfigurere kjedekobling av U2415-skjerm på Intel HD-grafikk (på engelsk)

Hvordan konfigurere kjedekobling av U2415-skjerm på Intel HD-grafikk (på engelsk)

Denne artikkelen beskriver et konfigurasjonskrav for daisy-kjeding av Dell U2415-skjermer på Intel HD-grafikk

Multi-Stream Transport (MST), også kjent somdaisy-kjeding, (seriekobling) er en ny tilkoblingskonfigurasjon, som tillater at flere skjermer kan kobles sammen i en serie. Videosignalet sendes fra datamaskinen til en skjerm, og deretter fra den første skjermen til den andre skjermen og så videre. Dette er forskjellig fra tradisjonelle konfigurasjoner hvor en separat videokabel går fra grafikkortet til hver monitor i parallell. Dette forenkler videotilkobling i de fleste situasjoner, men har noen spesifikke konfigurasjonskrav for å kunne aktiveres.

Daisy-kjeding av skjermer støttes i Display Port (DP) 1.2-spesifikasjonen, men ikke alle skjermene som skal inkluderes i daisy-kjede-konfigurasjonen, kan settes til DP 1.2 på grunn av hvordan Intel HD Graphics-driveren fungerer. For å kunne aktivere daisy-kjeding må den første monitoren i serien (skjermen direkte koblet til grafikkortet) ha DP 1.2 aktiverti skjerminnstillingene. Skjerm nummer to i kjeden må ha DP 1.2 deaktivert.

Årsaken til dette er at Intel HD Graphics-driveren krever et terminatorsignal i kjeden for å angi at den andre skjermen er den siste skjermen i kjeden, hvor skrivebordet utvides (eller dupliseres) til. Hvis det er tre skjermer i kjeden, må de to første skjermene ha DP 1.2 aktivert, og den tredje deaktivert, og så videre.

DP1.2 muliggjør MST-strømming, deaktivering fungerer som en terminator for kjeden til Intel HD-driveren. Du kan utvide skrivebordet til de to første skjermene, men du kan bare klone eventuelle ekstra skjermer utover den andre.

Oppsett for daisy-kjeding av 3 skjermer er litt forskjellig fra 2 skjermer. For å oppnå dette oppsettet må du velge aktivere/deaktivere DP1.2 i skjermmenyen. Sett den første skjermen til DP1.2 aktivert, den andre skjermen til DP1.2 deaktivert og den tredje skjermen til DP1.2 deaktivert. Den første skjermen vil være din primære skjerm, mens den andre og tredje skjermen vil klones.

Brukere kan finne flere konfigurasjonsdetaljer i U2415-skjerm brukerveiledning.

MERK: En DisplayPort 1.1-skjerm kan bare brukes som siste skjerm i en MST-skjermserie.)

Merk:Dell USB-dokkingstasjoner med DisplayLink video (D1000, D3100, D6000) støtter ikke daisy-kjedefunksjonalitet med DisplayPort-tilkoblinger. Mer informasjon finner du her

Artikkel-ID: SLN295251

Dato sist endret: 03/07/2018 02:49 PM