Kunnskapsbase

Lav videoytelse på Alienware 15 og 17 R2


Lav videoytelse på Alienware 15 og 17 R2

Innholdsfortegnelse:

  1. Hva skjer?
  2. Symptomer
  3. Løsning

Denne artikkelen gir deg veiledning hvis du opplever lav ytelse ved spilling eller bruk av videointense applikasjoner på systemene Alienware 17 R2 og Alienware 15 konfigurert med en NVidia GTX 980m og en 180 watts strømadapter.

Støttede systemer:

Alienware 17 R2* Alienware 15*

*Konfigurert med NVidia GTX 980m og en 180 watts strømadapter


Hva skjer?

Ved spilling eller bruk av videointensive applikasjoner, senkes prosessorhastigheten, noe som fører til at ytelsen blir dårligere.

Tilbake til toppen


Symptomer

  1. Treg systemytelse ved spilling
  2. Lavt FPS-antall ved ytelsestester

Tilbake til toppen


Løsning

  1. Oppdater system-BIOS-en til den nyeste versjonen.
  2. Når BIOS-oppdateringen er fullført, kobler du fra strømadapteren. Deretter kobler du den til igjen når Windows laster.
  3. Hvis du har en NVidia 980m GTX med 180 watts strømadapter, og BIOS-oppgraderingen ikke løste problemet ditt med ytelsen, kan du ta kontakt med teknisk kundestøtte for å få strømadapteren på 240 watt
  4. Hvis systemet ikke har en NVidia 980m GTX, men har en strømadapter på 180 watt, mens du ønsker strømadapteren på 240 watt, kan du kjøpe den ved å kontakte teknisk støtte eller salgsavdelingen.

Tilbake til toppen


Finner du ikke det du leter etter?
Kontakt ekspertene våre på:

Twitter AlienwareServices Facebook Alienware ArenaHurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN295814

Dato sist endret: 09/03/2016 04:27 AM


Vurder denne artikkelen

Nøyaktig
Nyttig
Brukervennlig
Var denne artikkelen nyttig?
Ja Nei
Send oss tilbakemelding
Kommentarer kan ikke inneholde disse spesialtegnene: <>()\
Beklager, men tilbakemeldingssystemet vårt er nede for øyeblikket. Prøv igjen senere.

Takk for tilbakemeldingen.