Hvordan du sletter NVRAM / Nettverk / Innstillinger E-xxx Dell laserskrivere

Innholdsfortegnelse:

1. Hvordan du sletter NVRAM / Nettverk / Innstillinger E-xxx Dell laserskrivere

Denne artikkelen inneholder informasjon om "hvordan du sletter NVRAM / Nettverk / Innstillinger E-xxx Dell laserskrivere"

1. Hvordan du sletter NVRAM / Nettverk / Innstillinger E-xxx Dell laserskrivere

E310dw

Krysskobling for tilbakestilling av nettverk

Bruk nettverket tilbakestillingsfunksjonen til å gjenopprette print server nettverksinnstillinger, for eksempel passord og IP-adresse, tilbake til standard fabrikkinnstillinger.

Legg merke: Trekk ut alle kabler grensesnittet før du utfører en tilbakestilling av nettverk

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPÅ velge det nettverket alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPFor å velge Ja.

Tilbakestilling av fabrikkinnstillingene

Bruk fabrikken tilbakestillingsfunksjonen til å tilbakestille visse maskininnstillinger tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPFor å velge Tilbakestill til alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPÅ velge Reset.

Innstillinger for tilbakestilling av passord

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. Koble nettverkskabelen fra maskinen. Hvis du ikke gjør det, nettverksinnstillinger som IP-adressen blir ikke tilbakestilt.
  2. TrykkPEllerQFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPOg bak samtidig.
  4. Når innstillingene tilbakestilles vises, trykker du på OK.
  5. Når skriveren startes på nytt? Vises, trykker du på OK.
E514dw

Krysskobling for tilbakestilling av nettverk

Bruk nettverket tilbakestillingsfunksjonen til å gjenopprette print server nettverksinnstillinger, for eksempel passord og IP-adresse, tilbake til standard fabrikkinnstillinger.

Legg merke: Trekk ut alle kabler grensesnittet før du utfører en tilbakestilling av nettverk.

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPÅ velge det nettverket alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPFor å velge Ja.

Tilbakestilling av fabrikkinnstillingene

Bruk fabrikken tilbakestillingsfunksjonen til å tilbakestille visse maskininnstillinger tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPFor å velge Tilbakestill til alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPÅ velge Reset

Innstillinger for tilbakestilling av passord

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. Koble nettverkskabelen fra maskinen. Hvis du ikke gjør det, nettverksinnstillinger som IP-adressen blir ikke tilbakestilt.
  2. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPOg bak samtidig.
  4. Når innstillingene tilbakestilles vises, trykker du på OK.
  5. Når skriveren startes på nytt? Vises, trykker du på OK.
E515dn

Krysskobling for tilbakestilling av nettverk

Bruk nettverket tilbakestillingsfunksjonen til å gjenopprette print server nettverksinnstillinger, for eksempel passord og IP-adresse, tilbake til standard fabrikkinnstillinger.

Legg merke: Trekk ut alle kabler grensesnittet før du utfører en tilbakestilling av nettverk.

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPÅ velge det nettverket alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPFor å velge Ja.

Tilbakestilling av fabrikkinnstillingene

Bruk fabrikken tilbakestillingsfunksjonen til å tilbakestille visse maskininnstillinger tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPFor å velge Tilbakestill til alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPÅ velge Reset

Innstillinger for tilbakestilling av passord

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. Koble nettverkskabelen fra maskinen. Hvis du ikke gjør det, nettverksinnstillinger som IP-adressen blir ikke tilbakestilt.
  2. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPOg bak samtidig.
  4. Når innstillingene tilbakestilles vises, trykker du på OK.
  5. Når skriveren startes på nytt? Vises, trykker du på OK.
E515dw

Krysskobling for tilbakestilling av nettverk

Bruk nettverket tilbakestillingsfunksjonen til å gjenopprette print server nettverksinnstillinger, for eksempel passord og IP-adresse, tilbake til standard fabrikkinnstillinger.

Legg merke: Trekk ut alle kabler grensesnittet før du utfører en tilbakestilling av nettverk.

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPÅ velge det nettverket alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPFor å velge Ja.

Tilbakestilling av fabrikkinnstillingene

Bruk fabrikken tilbakestillingsfunksjonen til å tilbakestille visse maskininnstillinger tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

1. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. TrykkQEllerPFor å velge Tilbakestill til alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPÅ velge Reset

Innstillinger for tilbakestilling av passord

Maskinen startes på nytt automatisk.

1. Koble nettverkskabelen fra maskinen. Hvis du ikke gjør det, nettverksinnstillinger som IP-adressen blir ikke tilbakestilt.
  2. TrykkQEllerPFor å velge til tilbakestillingsmenyen alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. TrykkPOg bak samtidig.
  4. Når innstillingene tilbakestilles vises, trykker du på OK.
  5. Når skriveren startes på nytt? Vises, trykker du på OK.
E525w

Etter at du utfører denne funksjonen og skriveren startes på nytt, vises menyen parametre eller data tilbakestilles til standardverdiene.

Legge til en kommentar: et passord hvis du vil skrive inn administratorpassordet menyen når panelet Lock er satt til Aktiver. I dette tilfellet, oppgir du passordet du har angitt, og trykk påü(Set)-knappen.

1. Trykk på4(Meny) -knappen.
  2. Trykk påQKnappen helt til systemet er markert, og trykk deretter påü(Set)-knappen.
  3. Trykk påQKnappen til Admin-menyen er markert, og trykk deretter påü(Set)-knappen.
  4. Trykk påQKnappen til vedlikehold er markert, og trykk deretter påü(Set)-knappen.
  5. Trykk påQKnappen til Initialiser NVM er markert, og trykk deretter påü(Set)-knappen.
  6. Trykk påQKnappen til ønsket innstilling er markert, og trykk deretter påü(Set)-knappen.
  7. Trykk påQKnappen til Ja er markert, og trykk deretter påü(Set)-knappen. Skriveren startes på nytt automatisk for å bruke innstillingene.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN297205

Dato sist endret: 01/06/2018 12:46 PM